מוטב שלא להסיק מסקנות נחרצות מדי מתוצאות קדם העונה ב-NBA. הרוטציות אינן קבועות, שחקנים נדרשים לבצע משימות שלא יבצעו במהלך העונה הסדירה, והקבוצות מנסות מערכים שונים. עם זאת, קדם העונה הנוכחי התברר כקשה במיוחד עבור ברוני ג'יימס, שבכמעט 70 דקות לאורך ארבעה משחקים, רשם 11 נקודות בלבד ב-26.7% מהשדה, לצד 13 אסיסטים ו-12 איבודים. לאחר משחק קדם העונה של הלייקרס מול גולדן סטייט ווריורס בלאס וגאס, המאמן ג'יי ג'יי רדיק לא חסך בביקורות.
"חשבתי שספטמבר שלו היה מצוין ושעבר עלינו קיץ טוב איתו, אבל אני לא חושב שהוא שיחק היטב בארבעת משחקי קדם העונה. יחד עם זאת, היו לו אימונים טובים", אמר רדיק. "חלק מזה הוא קצב המשחק, וחלק מזה קשור להרכבים שבהם שיחק. הוא שיחק הרבה דקות, במיוחד בחצי השני של המשחקים, לצד השחקנים בחוזה הדו-כיווני שלנו. אני חושב שזה לא בהכרח מעמיד אותו בעמדה שמובילה להצלחה".
ברוני היה רחוק מלהיות מוכן ל-NBA כאשר הלייקרס בחרו אותו במקום ה-55 בדראפט 2024 (לאחר אירוע רפואי מורכב שחווה וכשהוענק לו חוזה לשלוש שנים), אך מעריכי כישרונות בליגה העניקו לו נקודות זכות רבות על ההתקדמות שהפגין בשנתיים האחרונות. כפי שמסר גורם בליגה לרשת NBC Sports במהלך ליגת הקיץ: "כשנבחר בדראפט, הוא היה במרחק שנתיים מלהיות מתאים לליגה, אבל כעת הוא נראה כמעט כמו שחקן NBA לגיטימי. ייתכן שהוא יישאר".
יש לציין כי ללייקרס יש כעת 16 שחקנים תחת חוזה והם מחויבים לצמצם שחקן אחד לקראת פתיחת העונה בשבוע הבא. לפי דיווחים, המועדון בוחן אפשרויות לטרייד עבור שחקני ספסל, אך עשוי להידרש גם לשחרר שחקן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

