היום הפתוח לתקשורת לעונת 2026/27 ב-NBA היה גם יום היסטורי עבור הליגה כולה. לברון ג'יימס נכנס לעונתו ה-24 במדי קבוצה חדשה, פילדלפיה 76', במטרה לרדוף אחרי אליפות חמישית והאדרת מורשתו. לברון, שהחליט לעזוב את לוס אנג'לס לייקרס בסיום העונה, הודיע כי הפילי תהיה הקבוצה האחרונה שלו בקריירה.
במסגרת היום הפתוח, לברון הודה כי היו 5 קבוצות שהוא סימן כאפשריות, אך אחת ירדה מהר מאוד: ניו יורק ניקס. לפי כתב ESPN, דייב מקמנאמין, ג'יימס היה שמח על האפשרות להצטרף אליה, אך אירועי סיום העונה האחרונה טרפו הכל.
"היו לי חזיונות ומחשבות על לשחק את השנים האחרונות שלי במדיסון סקוור גארדן" אמר לברון, "אבל אחרי שהם ניצחו את סן אנטוניו אמרתי שאני לא יכול לעשות את זה. לא הייתם מניחים לי לרגע, אבל כל הכבוד לניקס. קבוצה מדהימה, שחקנים מדהימים, אני אוהב את ג'יילן ברונסון. אני אוהב את איפה שאני נמצא ואני מצפה לזה".
לברון הודה כי עזב את משפחתו, שנותרה בלוס אנג'לס, כדי להצטרף לפילי: "לא עזבתי את המשפחה שלי כדי לעוף בסיבוב השני". הוא התייחס לטייריס מקסי, הכוכב הנוכחי של הקבוצה, כשחקן שדיבר איתו הכי הרבה לפני המעבר וכגורם משמעותי בכך שהוא השתכנע לחתום על חוזה מינימום בקבוצה.
כחלק מהמעבר לחוף המזרחי, לברון הודה כי לא יגור בחלק מהזמן בפילדלפיה וגם יגור חלק מהזמן בניו יורק - שם הניחו כי ישהה בזמן סיום הקריירה שלו.


