סטף קרי מודה: הכוכב הענק שניסה לצרף לגולדן סטייט

כוכב הווריורס שם סוף לשמועות ב-NBA ואישר כי ניסה לשכנע באופן אישי את אחד השחקנים הגדולים בליגה להצטרף

Loading...

סטף קרי חשף כי במהלך הקיץ האחרון ניסה באופן אישי לשכנע את אחד הכוכבים הגדולים בתולדות ה-NBA להצטרף אליו בגולדן סטייט ווריורס. אלא שלמרות המאמצים, המהלך לא יצא אל הפועל.

קרי אישר כי ניסה לגייס את לברון ג'יימס, שהפך בקיץ לשחקן החופשי הבכיר ביותר בשוק לאחר שהודיע ב-30 ביוני ללוס אנג'לס לייקרס כי לא יחזור לעונה נוספת. "אם מישהו לא היה מנסה, אני חושב שהוא היה טיפש", אמר קרי, לפי NBC Sports Bay Area.

גולדן סטייט הייתה בין הקבוצות שניסו לצרף את ג'יימס לאורך חודש יולי, והניסיון של קרי מצטרף למאמצים של המועדון להפוך את האפשרות לשיתוף פעולה בין שניים מהשחקנים הגדולים בדורם למציאות.

בסופו של דבר, ג'יימס בחר בפילדלפיה וחתם על חוזה לשנתיים בשווי של כ-8 מיליון דולר, עם אופציית שחקן לעונה השנייה. הסיקסרס הציגו בפניו סגל הכולל את ג'ואל אמביד, טייריס מקסי וג'יילן בראון, כאשר ג'יימס הבהיר כי הרצון לזכות באליפות עמד בראש סדר העדיפויות שלו.

זו לא הייתה הפעם הראשונה שבה גולדן סטייט ניסתה לצרף את לברון. הווריורס בחנו אפשרות לבצע טרייד עבורו גם לקראת דדליין הטריידים של 2024, אך המהלך לא הבשיל. בעונה שעברה העמיד ג'יימס, בן 41, ממוצעים של 20.9 נקודות, 7.2 אסיסטים ו-6.1 ריבאונדים ב-60 משחקים במדי הלייקרס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
סטף קרי ולברון ג'יימס | צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...