ליגת הקיץ של ה-NBA יצאה לדרך הלילה, בעוד בחצות גם הישראלים ייכנסו למעגל המשחקים עם המפגש בין בן שרף ודני וולף מברוקלין נטס לבין עמנואל שארפ מסקרמנטו קינגס במסגרת הקליפורניה קלאסיק.
עבור הסנטר/פורוורד, מחכה שינוי משמעותי בתפקיד בעונה הקרובה. אם עד כה שיחק בעיקר בעמדה מספר 4 ורק לקראת סיום העונה, שהגיעה מוקדם עבורו בעקבות נקע בקרסול, תפקד כסנטר, השנה זה סיפור שונה. הטרייד על ג'וליוס רנדל והעזיבה של ניק קלאקסטון, בשילוב החתימה של מו ואגנר, הביאה את וולף להתחרות על יותר דקות דווקא בעמדה מספר 5.
"אמשיך להתפתח עם המאמנים, אעשה כל מה שהם יבקשו ממני ואמשיך להשתפר" אמר וולף עם פתיחת האימונים של קבוצת ליגת הקיץ ל"ניו יורק פוסט", "לא משנה איזה תפקיד אקבל, אעשה אותו בצורה הטובה ביותר שאני יכול".
שחקן השנה השנייה מספר כי העלה בקיץ 4.5 ק"ג כדי להתמודד עם הפיזיות של ה-NBA: "הכול מתחיל בכך שהגוף שלי יהיה חזק יותר או מהיר יותר, שהקרסול יחזור להיות במצב טוב. גם כשאני משחק עכשיו, מעולם לא הרגשתי שאני כל כך בשליטה, מאוזן וחזק".
"מעבר לזה, הייתי אומר שהסיומת שלי ליד הסל והיציבות בזריקות לשלוש השתפרו" סיפר, "אני קולע מבחוץ טוב יותר מאי פעם, ואני מרגיש שאני מסיים טוב יותר מאי פעם. אני רק צריך להמשיך לעבוד, כי אני יודע שאני עדיין רחוק מהמקום שאליו אני רוצה להגיע".
גם לבן שרף מחכה אתגר לא פשוט. הנטס בחרו בדראפט את מיקל בראון ג'וניור במקום השישי, כשהוא מסומן כבר מעכשיו להיות הרכז הפותח של הקבוצה. שרף צפוי להתחרות על עמדת הרכז המחליף עם נולאן טראורה, שפצוע בברכו ולא ישתתף במשחקי ליגת הקיץ הקרובים. עם זאת, מאמנו ג'ורדי פרננדס סבר כי השניים יכולים לשחק אחד ליד השני והרבה תלוי בהגנה של הישראלי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

