"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בן 20 בלבד: השחקן ש"מנע" מיאניס אנטטוקומפו לעבור לבוסטון סלטיקס
הטרייד הגדול ביותר של הקיץ הושלם, כשהכוכב היווני עזב את מילווקי באקס ועבר למיאמי היט • לפי מארק שטיין, אחת הסיבות המרכזיות לכך שהעסקה עם הסלטיקס נפלה היא הוגו גונסאלס בן ה-20: "אחד האלמנטים המכריעים" • שאמס צ'ראניה יישר קו: "הם לא היו מוכנים לוותר"
יאניס אנטטוקומפו מתוסכל. צילום: AP

בן 20 בלבד: השחקן ש"מנע" מיאניס אנטטוקומפו לעבור לבוסטון סלטיקס

הטרייד הגדול ביותר של הקיץ הושלם, כשהכוכב היווני עזב את מילווקי באקס ועבר למיאמי היט • לפי מארק שטיין, אחת הסיבות המרכזיות לכך שהעסקה עם הסלטיקס נפלה היא הוגו גונסאלס בן ה-20: "אחד האלמנטים המכריעים" • שאמס צ'ראניה יישר קו: "הם לא היו מוכנים לוותר"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הטרייד הגדול ביותר של הקיץ הושלם הבוקר (שלישי), כשלאחר סאגה ארוכה במיוחד, יאניס אנטטוקומפועזב את מילווקי ועבר למיאמי היטתמורת טיילר הירו, קלאל וור, חיימה חאקז ג'וניור, קספארס יאקוצ'יוניוס, שלוש בחירות סיבוב ראשון (כולל הבחירה ה-13 בדראפט הקרוב), החלפת בחירת סיבוב ראשון ועוד בחירת סיבוב שני.

השמועות סביב הקבוצה הבאה של היווני, שעזב את הבאקס אחרי 13 שנים, לא היו אחידות עד הרגע האחרון. מה שכן היה ידוע, זה שנותרושתי קבוצות בלבד במירוץ: בוסטון ומיאמי. לבסוף יאניס וקבוצתו בחרו בעסקה עם ההיט, ולפי הכתב המוערך מארק שטיין, עומד מאחורי כך סיפור לא צפוי.

לפיו, מילווקי רצתה לכלול בעסקה את הספרדי בן ה-20 הוגו גונסאלס, שנבחר בדראפט הקודם ורשם עונת בכורה מרשימה למדי - אבל בוסטון סירבה. "הבאקס בוודאות ביקשו את הוגו, והסלטיקס בוודאי העדיפו לשמור עליו, זהו בהחלט אחד האלמנטים המכריעים במאבק בין בוסטון ומיאמי", אמר.

הוגו גונסאלס. בוסטון לא רצתה לוותר עליו, צילום: אינסטגרם

"הארגון מחויב אליו לחלוטין"

גם ביל סימונה התייחס למעבר אפשר של הספרדי, והוא היה יותר נחרץ: "אני אהיה בהלם מוחלט אם הוגו ייכנס להצעה כלשהי במסגרת עסקת יאניס. כל הארגון מחויב אליו לחלוטין - בראד סטיבנס כנראה הכי. הם לא יכלו להעריך אותו יותר מזה. אני באמת לא מאמין שהוא יכול להיות מעורב".

לאחר השלמת העסקה גם שאמס צ'ראניה יישר קו עם אותן הסיבות והוסיף: "הסלטיקס לא היו מוכנים לוותר על מספיק שחקנים צעירים ונכסים כדי להשלים עסקה עבור יאניס אנטטוקומפו". כאמור, בוסטון הציעה מצידה את ג'יילן בראון, אך זה ככל הנראה לא הספיק לבאקס - שהעדיפו את ה"חבילה" של מיאמי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...