“הם בוודאות ינסו לצרף את דני אבדיה, פורטלנד חייבת לסרב”
בארצות הברית בטוחים: הישראלי עשוי להיות מעורב בטרייד של פורטלנד על ג'יילן בראון, ומזהירים: "אין תרחיש בעולם שהבלייזרס יכולים להסכים לו"
,עודכן
0השמעה
על פי כתבה באתר Rip City Project, סוגיית עתידו של דני אבדיה עלולה להפוך למוקד מרכזי בתרחישי טרייד אפשריים סביב הכוכב ג'יילן בראון, שלפי העיתונאי המוערך מארק שטיין הואאחת המטרות של פורטלנד טרייל בלייזרס.
הרעיון הוא שהבלייזרס יוכלו לקבל את בראון, בעוד שמילווקי תקבל נכסים נוספים, בחירות דראפט ושחקנים שיסייעו לה לפתוח עידן חדש במקרה של פרידה מאנטטוקומפו - שיעבור לבוסטון.
לפי הכתבה, גם אם תעלה האפשרות שפורטלנד ינסו להיכנס למהלך כזה, העמדה ברורה: אבדיה לא אמור להיות חלק מהעסקה - גם אם מילווקי באקס תהיה גורם שלישי שיערב את יאניס.
“אין בעולם תרחיש שבו פורטלנד צריכה לכלול את דני אבדיה בטרייד על ג’יילן בראון”, טען העיתונאי ג'ק סימונס, תוך הדגשה כי מדובר בשחקן שהקבוצה צריכה לבנות סביבו ולא להשתמש בו כנכס מו״מ.
עוד מצוין כי גם אם הצד השני ינסה “ללחוץ” לקבל את אבדיה במסגרת עסקה גדולה יותר, פורטלנד צריכה להציב קו אדום ברור. בכתבה נכתב בהקשר זה: “גם אם מילווקי תדרוש אותו, התשובה חייבת להיות לא מוחלט”.
הטיעון המרכזי של הכותב הוא שהמטרה של פורטלנד, אם תתרחש עסקה כזו, צריכה להיות לא להיפרד מאבדיה - אלא דווקא לשלב אותו לצד כוכב ברמה של בראון, ולבנות סביב צמד שחקנים שיכול לשנות את עתיד המועדון.

