"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"בונזי קולסון צריך לעזוב לקבוצה שתיתן לו את המקום שמגיע לו"

עיתונאי טורקי טען ששאראס לא מתחבר לסגנון של אקס מכבי תל אביב: "בכל פעם שקיבל דקות במהלך העונה הסדירה הוא היה קרוב לרמה מושלמת" • וגם: השבחים לווייד בולדווין

,עודכן
0השמעה

לצד המחמאות הרבות שמקבל ווייד בולדווין על העונה הנהדרת שלו עם פנרבחצ'ה, בטורקיה ממשיכים לעסוק גם במעמדו של אקס מכבי תל אביב שמקושר לחזרה הקיץ,בונזי קולסון.

העיתונאי הטורקי אייקוט קאדיולו התייחס לעונה של פנרבחצ'ה אחרי הניצחון 1:3 על אנאדולו אפס בחצי הגמר בטורקיה, וטען כי קולסון לא קיבל את הקרדיט הראוי לו תחת המאמן שארונאס יאסיקביצ'יוס, אחרי שלא שותף בשלושת המשחקים האחרונים בסדרה.

"קולסון הוא אחד הפורוורדים הטובים ביורוליג", כתב. "כשהוא ובולדווין הוחתמו חשבתי שמדובר בהחתמות מצוינות, אבל לא קיבלנו את מה שציפיתי מקולסון". לדבריו, הסיבה לכך אינה נעוצה ביכולתו של השחקן. "אני לא חושב שזה קשור לבונזי עצמו. בכל פעם שקיבל דקות במהלך העונה הסדירה הוא היה קרוב לרמה מושלמת, אבל משום מה הוא אף פעם לא היה אחד השחקנים המועדפים על ידי שאראס".

קאדיולו אף סבור כי הפורוורד צריך לשקול שינוי כיוון בקריירה: "בונזי קולסון הוא אחד הפורוורדים הטובים ביורוליג. הוא צריך לעזוב וללכת לקבוצה שתיתן לו את התפקיד ואת הדקות שמגיעים לו".

בונזי קולסון מול לוני ווקר,צילום: EPA

ווייד בולדווין להט מול אנאדולו אפס

באותו פוסט החמיא העיתונאי לבולדווין וטען כי היה ה-MVP של פנרבחצ'ה העונה. לדבריו, הרכז האמריקני עבר שינוי משמעותי בסגנון המשחק שלו, הפך למנהיג של הקבוצה והעמיד את הצלחתה לפני המספרים האישיים שלו.

קאדיולו ציין במיוחד את המשחק המכריע מול אנאדולו אפס בסדרת הפלייאוף, שבו בולדווין קלע 32 נקודות והוביל את פנרבחצ'ה לניצחון. "בולדווין נכנס לתקופת הבשלות הגדול בקריירה שלו, אני תמיד נותן את הקרדיט למאמן, אבל מגיע גם לשחקן כבוד על כך".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ווייד בולדווין במדי פנרבחצ'ה,צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר