"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הטרייד על דני אבדיה מדאיג כי לא הבינו כמה הוא טוב"

כתב ה"אתלטיק" קבע כי הטרייד של וושינגטון ופורטלנד לא היה טעות של הוויזארדס כי עזר להם להשיג בחירות דראפט טובות, אך גם סייג: "המחיר היה נמוך מדי"

,עודכן
0השמעה

שנתיים אחריהטרייד ששלח את דני אבדיה מוושינגטון ויזארדס לפורטלנדטרייל בלייזרס, ממשיכים בארצות הברית לדון באחת העסקאות השנויות במחלוקת של השנים האחרונות במועדון. בכתבה שפרסם ג'וש רובינס מ"האתלטיק", הוא מודה כי במבט לאחור נראה שהוויזארדס לא העריכו נכון את תקרת הפוטנציאל של הישראלי, אך קובע במפורש: "הטרייד לא היה טעות".

רובינס מציין כי אבדיה היה מרחק מקום אחד בלבד מבחירה לאחת מחמישיות העונה של ה-NBA, לאחר עונת פריצה בפורטלנד שכללה הופעת אולסטאר ראשונה וממוצעים של 24.2 נקודות, 6.9 ריבאונדים ו-6.7 אסיסטים למשחק.

לדבריו, החשש מבחינת וושינגטון הוא שהנהלת המועדון והצוות המקצועי אולי לא זיהו עד הסוף את גודל הפוטנציאל שהיה בידיהם. "בידיעה מה שאנחנו יודעים היום, נראה שהוויזארדס מכרו את אבדיה במחיר נמוך מדי", כתב רובינס. "הוא היה רק בן 23 בזמן הטרייד והיום, בגיל 25, הוא בדיוק מסוג השחקנים שקבוצות בונות סביבם, שחקן חיובי בשני צדי המגרש".

עם זאת, הוא מסביר כי מטרת הטרייד מעולם לא הייתה להשיג את התמורה המקסימלית עבור אבדיה בטווח הקצר, אלא להעמיק את תהליך הבנייה מחדש של המועדון. לפי הניתוח שלו, נוכחותו של אבדיה הייתה הופכת את וושינגטון לטובה יותר בשנתיים האחרונות, דבר שהיה פוגע בסיכוייה להשיג בחירות דראפט גבוהות.

רובינס מזכיר כי בעקבות תהליך הפירוק הצליחה וושינגטון לסיים עם המאזן הגרוע בליגה ולזכות בבחירה הראשונה בדראפט הקרוב, מה שעשוי לאפשר לה לצרף כוכב עתידי שישנה את פני המועדון.

דני אבדיה,צילום: רויטרס

"אנחנו מאוד שמחים בשביל דני"

גם נשיא המועדון, מייקל ווינגר, דחה בעבר את הטענות שהטרייד היה שגוי. "אנחנו מאוד שמחים בשביל דני", אמר. "אבל עשינו את המהלך כדי לאפס את הסגל ולהתאים את לוח הזמנים של כל השחקנים בתהליך הבנייה מחדש. דני כבר היה בשלב מתקדם יותר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דני אבדיה,צילום: AP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר