שחקני אולימפיאקוס חוגגים עם הגביע. צילום: EPA

הכוכב העולה של היורוליג יגיע: התוכניות של אולימפיאקוס אחרי הזכייה

אחרי עונה אדירה בה סיימו במקום ה-1 והפכו לאלופי אירופה ללא הפסד לאורך הפלייאוף - האדומים-לבנים כבר עובדים לקראת העונה הבאה, ונראה כי הם מכוונים הכי גבוה שיש • ז'אן מונטרו כבר בחר במועדון וסיכם ל-3 שנים, כשגם שחקן הכוכב האדום בדרך • שושלת בדרך?

[object Object]

אחרי עונה אדירה בה סיימה במקום ה-1 ועברה פלייאוף ללא הפסדים, אולימפיאקוס זכתה אתמול (ראשון) בפעם הרביעית בתולדותיה ולראשונה מ-2012/13 ביורוליג לאחר 85:92 אדיר על ריאל מדריד בגמר.

למרות זאת, האדומים-לבנים לא נחים לרגע וכבר מתכוננים לעונה הבאה - ונראה כי הם ממשיכים לכוון גבוה ורוצים לבנות שושלת. פחות משעה אחרי שריקת הסיום שקבעה כי הם אלופי אירופה, כתב "באסקטניוז" המוערך דונאטס אורבונס פרסם כי הכוכב העולה של היורוליג, ז'אן מונטרו, כבר סיכם בקבוצה.

לטענתו, הגארד הדומיניקני שהוביל את ולנסיה להופעה היסטורית בפיינל פור כבר "נמצא בימים מתקדמים של משא ומתן עם אולימפיאקוס, למרות התעניינות מצד כמה מהמועדונים העשירים ביותר ביורוליג". כאמור, הפועל תל אביב הייתה אחת המועמדות הבכירות להחתימו.

ז'אן מונטרו מול הפועל תל אביב. בחר באולימפיאקוס, צילום: אלן שיבר

הוא המשיך ופירט על העסקה: "מונטרו צפוי להתחייב לאולימפיאקוס בחוזה ל-3 שנים, כאשר אלופת אירופה החדשה תשלם סכום של 500 אלף יורו לוולנסיה כדי להפעיל את סעיף השחרור של הרכז המוכשר".

אם הסגל הנוכחי, שנחשב לעמוק במיוחד במונחי היורוליג וגם הוביל לזכייה היוקרתית, לא מספיק - אז בנוסף לז'אן מונטרו במועדון מתכננים גם להחתים את קודי מילר-מקינטייר, שהצטיין העונה במדי הכוכב האדום בלגרד וצפוי להצטרף למועדון היווני בעונה הבאה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טייריס רייס בוחר את המועמדות שלו לפיינל פור / יורוליג

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו