ההודעה המבלבלת של ברצלונה לגבי פרישת הכוכב

הקבוצה מקטאלוניה פרסמה הודעה לפיה יאן וסלי יתלה את הנעליים בתום העונה, אך כעבור דקות בודדות מחקה אותה • אתר היורוליג שהעלה בעצמו את ההודעה נאלץ למחוק אותה גם הוא • בסופו של דבר, הועלתה הודעה נוספת לפיה הוא אכן יפרוש

שחקני קבוצת הכדורסל של ברצלונה מאושרים. צילום: Barca Basket

היורוליג הולך להיפרד הקיץ מאחת האגדות הגדולות שלו בעשור וחצי האחרונים, למרות שהאירוע לווה בחוסר ודאות אחד גדול. ברצלונה פרסמה הודעה לפיה יאן וסלי יפרוש מכדורסל בסיום העונה, אלא שכעבור מספר דקות - ההודעה נמחקה ולא נותר ממנה זכר.

אחרי ההודעה של בארסה, גם אתר היורוליג התפרסמה הודעה דומה בנושא, וגם היא נמחקה. בסופו של דבר, ברצלונה העלתה הודעה חדשה בה נכתב כי "לאחר 4 עונות בברצלונה, יאן וסלי יפרוש בסיום העונה אחרי שהפך לאגדה של הכדורסל האירופי".

יאן וסלי, צילום: EPA

היה במגעים עם קבוצות יורוליג

באירופה דווח בימים האחרונים שהשחקן כבר מנהל מגעים עם מילאנו ואם האקסית שבמדיה פרץ לפני למעלה מ-15 שנה - פרטיזן בלגרד. אלא שכעת, אופציית הפרישה היא זו שתמומש בסופו של דבר.

בקטאלוניה מתכננים מתיחת פנים משמעותית בסגל לאור הכישלון להעפיל העונה לפלייאוף היורוליג. ההתמקדות תהיה בקו הקדמי, כששני סנטרים בכירים מהמפעל כבר צוינו בתור מי שצפויים להצטרף - מוזס ריט מז'לגיריס קובנה וג'וש ניבו, אקס מכבי תל אביב ושחקן מילאנו בשנתיים האחרונות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יאניס בורוסיס קולע מ-3/4 מגרש בגיל 42 // סעיף 27א

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר