אחרי 24 שעות: היורוליג עדיין מסננת את בעלי פנאתינייקוס
לקראת המשחק החמישי והמכריע בין ולנסיה ליוונים, דימיטריס ינאקופולוס שלח מכתב להנהלת המפעל - אך לא קיבל תשובה בחזרה • במכתב הוא התלונן על טעויות שיפוט, ולאחר שלא נענה, זעם: "הצורך בהסרת סימני השאלה בראש סדר העדיפויות, מצפה לתגובה מיידית"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
אחת מסדרות הפלייאוףהמרתקות והסוערותביותר של השנים האחרונות ביורוליג תגיע לסיומה ביום רביעי הקרוב, כשוולנסיה תארח את פנאתינייקוס למשחק מספר 5 - בו המנצחת תשיג את הכרטיס היוקרתי לפיינל פור, שם היא תפגוש ריאל מדריד.
בצל האיכות המקצועית ששתי הקבוצות מספקות במהלך סדרה, אין ספק שהסיפור הגדול ביותר הואהעימות בין הקבוצות, שהחל במשחק 2 ובעקבותיו בעלי היוונים,דימיטריס ינאקופולוס, הורחק ל-3 משחקים. בהמשך, פנאתינייקוס גם זעמה והתלוננה על החלטות שיפוט שלטענתה עלו לה בשני הפסדים.
הבעלים הצבעוני לא ויתר כזה מהר, והגיש אתמול (ראשון) מכתב ברור ליורוליג - אבל לא קיבל שום תגובה מצד הנהלת המפעל. בעקבות כך הוא הגיב, זעם וכתב: "כידוע לכולם, הקבוצה שלחה באופן חוקי חומר מלא ליורוליג עם מה שהיא רואה כהחלטות בעייתיות במשחקים מול ולנסיה".
"רוצה לקוות שהנושאים ייענו באופן מיידי"
"למרות זאת, לא התקבלה תגובה לבקשת פנאתינייקוס לחקירה. בסדרה של משחקים קריטיים כאלו, הצורך בשקיפות מוחלטת ובהסרת סימני שאלה הוא בראש סדר העדיפויות, ואני רוצה לקוות שהנושאים שהועלו ייענו באופן מיידי" סיכם.
ינאקופולוס יקווה לקבל תשובה מצד הנהלת היורוליג עד יום רביעי, ואם זה לא יקרה - הוא צפוי להגיב כהרגלו. בינתיים, קבוצתו תנסה לנצח את הספרדים בספרד בפעם השלישית בסדרה, לאחר שניצחה את שני משחקי החוץ הראשונים, אך הפסידה את 3 ו-4 באואקה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
