ה-NBA הודיעה כי הבקשות החריגות של לוקה דונצ'יץ' וקייד קנינגהאם התקבלו, והשניים יוכלו להיבחר לחמישיות העונה של העונה הסדירה. בעקבות כך, נפגעו משמעותית הסיכויים של דני אבדיה להיבחר לאחת מחמישיות העונה.
בליגה קיים חוק לפיו בכדי להיות מועמד לפרסים העונתיים האישיים, שחקן צריך לקחת חלק בלפחות 65 מתוך 82 המשחקים בעונה הסדירה. קנינגהאם ודונצ'יץ' שותפו ב-64 משחקים בלבד, אך בעקבות ערעור שהגישו על החמצת משחקים ב"נסיבות מיוחדות" - הם יוכלו להיבחר בכל זאת.
קנינגהאם, כוכבה של המדורגת ראשונה במזרח דטרויט פיסטונס, פספס מספר שבועות בתקופה האחרונה בשל קריסת ריאה. הוא חזר לפעילות וערך מספר הופעות לפני תום העונה הסדירה, אך הגיע ל-64 הופעות בלבד.
דונצ'יץ' ביקש החרגה בטענה שהוא פספס שני משחקים בגלל שנסע לסלובניה לרגל הולדת בתו. בלי קשר לכך, כוכב לוס אנג'לס לייקרס סובל מפציעה שתשבית אותו מהמשחקים הראשונים של הפלייאוף.
לוקה וקייד נחשבים למועמדים מובילים להיבחר לחמישיית העונה הראשונה. כתב ESPN שאמס צ'ראניה דיווח כי גם כוכב מינסוטה טימברוולבס אנתוני אדוארדס (שיחק 61 משחקים) הגיש בקשה דומה - אך עתירתו נדחתה.
הרבה בזכות ההיעדרויות של מספר כוכבים, אבדיה נחשב למועמד להיבחר לאחת החמישיות - ככל הנראה החמישייה השלישית. אך לאור העובדה שלוקה וקייד חזרו להיות רלוונטיים במאבק על אחד מ-15 המקומות הנחשקים, הישראלי עלול למצוא את עצמו בחוץ.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
