"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צסק"א מוסקבה בדרך חזרה ליורוליג? "מחכים לאור ירוק"

נשיא המועדון הרוסי אנדריי ואטוטין סיפר לתקשורת בסרביה: "הנושא הוא פוליטי לחלוטין, אנחנו מוכנים לחזור מיד" • על כניסת ה-NBA לאירופה הודה: "הזדמנות שאסור לפספס, ההשקעות הנוכחיות הן פחות או יותר פרויקט צדקה"

,עודכן
0השמעה
שחקני צסק"א מוסקבה. צילום: CSKA

מזה למעלה מארבע עונות חלפו מאזהדחת הקבוצות הרוסיות מהיורוליגולאחרונה מתחזקות השמועות על האפשרות שהן יחזרו בקרוב למפעל. מי שהתייחס לכך היה נשיא צסק"א מוסקבהאנדריי ואטוטיןבראיון לכלי התקשורת בסרביה.

"תמיד שואלים אותי את השאלה הזו ואני קצת התעייפתי מלענות את אותן תשובות. הנושא הוא פוליטי לחלוטין, אנחנו מוכנים לחזור מיד ברגע שנקבל אור ירוק, אבל ההחלטה פשוט לא בידינו", אמר ואטוטין. בינתיים, הרוסיות מסתפקות במשחקי ליגת ה-VTB המקומית.

בזמן שהן ממתינות לחזרתן ליורוליג, הרוסיות עוקבות מקרוב אחרי השינויים הצפויים בכדורסל האירופי עם כניסת ה-NBA ליבשת. ואטוטין, כאחד מבעלי המניות במפעל,עוקב מקרוב אחרי המגעיםומבהיר כי המודל הפיננסי הנוכחי אינו בר קיימא.

אנדריי ואטוטין עם גביע היורוליג ב־2019,צילום: AFP

"זו הזדמנות נהדרת במיוחד עבור היורוליג", הבהיר. "למרות שהיא ליגה חזקה, היא ראויה להיות ארגון גדול בהרבה מבחינה עסקית. עלינו להיות חכמים וסבלניים בהסכמים שלנו עם ליגת ה-NBA. אני עדיין בעל מניות ביורוליג ומשתתף באופן עיל בכל התהליך, למרות של-NBA אין עניין בכדורסל הרוסי כרגע".

הוא התייחס לעתיד הכלכלי של המועדונים: "ההשקעות הנוכחיות הן פחות או יותר פרויקט צדקה. אני מקווה שעסקה עם ה-NBA תביא לשיפור, הספורט הזה ראוי להרבה יותר כסף ממה שיש לו כרגע. זו הזדמנות מעניינת עבור הכדורסל האירופי ואסור לפספס אותה".

צסק"א מוסקבה בביקור האחרון בהיכל מנורה מבטחים,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טייריס רייס בוחר את המועמדות שלו לפיינל פור // יורוליג

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר