הפסד מאכזב במיוחד. דני אבדיה ופורטלנד טרייל בלייזרס יודעים שכל משחק הוא הזדמנות לקדם את עצמם להשגת המקום ה-8 בסיום העונה הסדירה, והלילה (בין רביעי לחמישי) הם פספסו הזדמנות גדולה כשנכנעו 112:101 לסן אנטוניו ספרס ללא ויקטור ומבניאמה וסטפון קאסל הפצועים.
הכוכב הישראלי היה השחקן הבולט ביותר של הטרייל בלייזרס הלילה עם 29 נקודות (13 מ-21 מהשדה ו-2 מ-4 מהעונשין), אבל זה לא הספיק לחבורה של טיאגו ספליטר שירדה למאזן 40:40 ופספסה הזדמנות להשתוות ללוס אנג'לס קליפרס במקום ה-8 - וכעת הכל מתנקז למשחק מולם בין שישי לשבת.
לצד הישראלי, ארבעה שחקנים של פורטלנד קלעו בספרות כפולות, כשבראשם היו סקוט הנדרסון עם 20 וטומאני קמארה עם 18, אבל משחק חלש של ג'ירו הולידיי עם 13 ב-6 מ-17 מהשדה וחוסר משמעותי בעזרה מהספסל הובילו להפסד המתסכל.
מנגד, למרות הניצחון, סן אנטוניו שעלתה למאזן 19:61 איבדה סופית את ההזדמנות לסיים במקום הראשון במערב, משום שאוקלהומה סיטי עשתה טובה לפורטלנד בעצמה והביסה את לוס אנג'לס קליפרס - ובכך עלתה למאזן 16:64 - שהבטיח לה את הפסגה כשנותרו עוד שני משחקים.
למרות זאת, הספרס יכולים להיות מעודדים מכך שהסתדרו גם ללא "החייזר", כשאצלם דיארון פוקס הוביל עם 25 נקודות ו-7 אסיסטים לצד 20 נקודות ו-8 ריבאונדים של קלדון ג'ונסון מהספסל. גם דווין ואסל (14 נק') ודילן הארפר (13 נק') עזרו - אבל הם ייאלצו להסתפק במקום ה-2, שעלול בתרחיש מסוים להפגיש אותם שוב עם פורטלנד בהמשך.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
