"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
לא סופר את הפועל תל אביב: התחזית של ווייד בולדווין לפיינל פור
אקס מכבי תל אביב וכוכב פנרבחצ'ה מאמין שפנאתינייקוס ואולימפיאקוס יגיעו לאירוע השיא של היורוליג לצד פנרבחצ'ה, אבל סימן מועמדת מפתיעה במקום האדומים של דימיטריס איטודיס
ווייד בולדווין מול רומן סורקין. צילום: AP

לא סופר את הפועל תל אביב: התחזית של ווייד בולדווין לפיינל פור

אקס מכבי תל אביב וכוכב פנרבחצ'ה מאמין שפנאתינייקוס ואולימפיאקוס יגיעו לאירוע השיא של היורוליג לצד פנרבחצ'ה, אבל סימן מועמדת מפתיעה במקום האדומים של דימיטריס איטודיס

,עודכן
0השמעה
[object Object]

ווייד בולדווין, גארד פנרבחצ׳ה, סימן את ארבע המועמדות שלו לפיינל פור היורוליג - והתייחס גםלתקופה שלו במכבי תל אביבוליריבות עם פנאתינייקוס בראיון לאתר Basketball Sphere.

בולדווין מאמין שקבוצתו היא מועמדת ברורה להגיע לארבע האחרונות. "יהיה מאוד קשה לכל קבוצה לנצח אותנו שלוש פעמים בסדרת פלייאוף", אמר. "אני חייב לשים את פנרבחצ׳ה". לאחר מכן ציין גם את אולימפיאקוס כמועמדת מובילה: "מההיסטוריה קשה לא לשים גם את אולימפיאקוס. יש להם מודל מאוד ברור איך מנצחים סדרות פלייאוף".

בולדווין התייחס גם לקבוצות הספרדיות והעריך שאחת מהן תהיה בפיינל פור, כשהוא דווקא מהמר על הפתעה: "אני חושב שאחת הקבוצות הספרדיות תהיה שם, ריאל מדריד, ולנסיה או ברצלונה. אני נוטה לכיוון ולנסיה. זו קבוצה מאוד קשוחה ומאוזנת".

ווייד בולדווין. פספס הזדמנות,צילום: AFP

"נותן מקום לפנאתינייקוס"

את המקום הרביעי שמר לפנאתינייקוס, אם תמצא יציבות: "את המקום הרביעי אני נותן לפנאתינייקוס. אם הם ימצאו דרך לגרום להכל לעבוד, לא יהיה קל לנצח אותם שלוש פעמים בסדרה".

אחד הקטעים הבולטים בריאיון היה ההתייחסות ליריבות עם פנאתינייקוס – יריבות שלדבריו נולדה בתקופתו במכבי תל אביב. "זה התחיל בסדרה מולם כשהייתי במכבי תל אביב", סיפר. "זו הייתה השנה שבה הרגשתי שאני השחקן הכי טוב ביורוליג. למרות המלחמה והעובדה ששיחקנו בבלגרד, עדיין היינו קבוצה בטופ 7".

ווייד בולדווין,צילום: AP

"מכבי יכלה לזכות ביורוליג"

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לדבריו, הפציעה שספג במהלך אותה סדרה היא שהשאירה את המשקעים. "במשחק הראשון קרעתי את שריר הירך האחורי ולא יכולתי להמשיך את הסדרה. ניסיתי לחזור במשחק הרביעי כדי לסגור אותה ונפצעתי שוב. הרגשתי שזו השנה שבה הייתי יכול לקחת אליפות עם מכבי ולהחזיר את המועדון לפיינל פור אחרי עשור - והם עמדו בדרך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו