בהיעדרו של דני אבדיה, בפורטלנד כבר מסתכלים קדימה - ויש שם שם חדש שמתחיל לייצר באזז של אולסטאר: דונובן קלינגן. הטרייל בלייזרס נאלצו לאחרונה להסתדר בלי אבדיה הפצוע וגם ללא הקלע השני בטיבו בקבוצה, שיידון שארפ.
למרות ההפסד הלילה לשארלוט הורנטס, בניתוח שפורסם בארה"ב, הכתב אדריאן ברנצ'יץ' החמיא בענק לקלינגן וכתב: "כולנו ידענו כמה דונובן קלינגן שומר טוב עוד לפני פתיחת העונה, אבל הדרך שבה הוא משנה משחקים עכשיו היא מעבר למה שציפיתי".
לדבריו, קלינגן "כבר לא רק סנטר פותח סביר - הוא הפך לאחד השחקנים החשובים ביותר של המועדון". עוד הוסיף כי אם לא היו בליגה שחקנים כמו ויקטור ומבניאמה, לקלינגן היה "קייס אמיתי" במרוץ לתואר שחקן ההגנה של העונה.
כמו יוקיץ' והולמגרן
קלינגן, בן 22, ביסס את עצמו כסנטר פותח לגיטימי ב-NBA, ובחודש האחרון אף נראה דומיננטי במיוחד. על פי ברנצ'יץ', הכניסה לכושר משחק מלא העניקה לו את האנרגיה "להילחם על ריבאונדים, להגיע לעמדות שלו, להגן על הטבעת ולהתייצב לפני מסירה או זריקה".
באותו טור צוין כי רשימת הסנטרים שנבחרו לאולסטאר כוללת את ניקולה יוקיץ', ויקטור ומבניאמה, צ'ט הולמגרן, אלפרן שנגון, ג'יילן דורן וקארל-אנתוני טאונס – אך מעבר לענק הצרפתי, "אין שום דבר שמרמז שקלינגן לא יכול להשתוות אליהם או אפילו לעבור אותם בצד ההגנתי".
ברנצ'יץ' הדגיש כי אינו טוען שקלינגן טוב יותר מהשמות שהוזכרו, אך אם ימשיך לייצב את התחומים שבהם הוא מצטיין – "אין שום סיבה שלא יצטרף לקבוצה הזו", במיוחד אם הפוטנציאל שלו יתממש במלואו. עוד צוין כי קלינגן "תפס בשתי ידיים את ההזדמנות שנוצרה בעקבות עזיבתו של דיאנדרה אייטון", וביסס את עצמו כסנטר שנע בין מעל הממוצע לרמה עילית. היכולת לקלוע מחוץ לקשת, למסור תחת לחץ ולשלוט בריבאונד הופכת אותו, לפי הכותב, לאחד המפתחות של הקבוצה קדימה.
בשלב זה, כל הדיבורים על אולסטאר נשענים על כמה חודשי יכולת ועל האפשרות שפורטלנד תטפס במעלה הטבלה, תרחיש שעדיין רחוק מלהיות ודאי. אבל אם קלינגן ימשיך בקו ההתקדמות הנוכחי, בפורטלנד כבר מאמינים שהסיפור האישי הבא של המועדון בדרך להיכתב.

