"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחד הרוקיז הטובים ב-NBA: דני וולף מככב בנתון מפתיע

סימן השאלה הגדול ביותר סביב דני וולף לפני שנכנס לליגה הטובה בעולם, היה האם יצליח להסתדר בצד ההגנתי • למרות זאת, לפי "Stat Defender", הוא נמצא ברשימה מרשימה שמוכיחה - הוא מצטיין בהגנה • וגם: מי מקדימים אותו?

,עודכן
0השמעה
דני וולף שומר על קליי תומפסון. צילום: AP

עונת הבכורה של דני וולף מתעתעת למדי. לצדהופעות נהדרות ומרשימותלמדי בכל האספקטים, בלא מעט משחקים הוא קולע באחוזים רעים. לצד זאת, יש נתון אחד שיכול לעודד מאוד את אוהדי הכדורסל הישראלי.

אם לפני שהגיע לליגה הטובה בעולם סימן השאלה הגדול ביותר בנוגע לפורוורד הישראלי/יהודי היה האם הוא יצליח להסתדר מבחינה הגנתית - כנראה שקיבלנו לכך תשובה.

לפי "Stat Defender", עמוד שמציג נתונים סטטיסטיים מתקדמים, דני וולף מדורג במקום השביעי מבין כל מחזור הרוקיז מבחינת Defensive Field Goal Percentage, או במילים פשוטות - האחוזים בו השחקנים קולעים כשדני וולף שומר עליהם.

דני וולף עוצר את דניס שרודר,צילום: Imagn Images

לפי אותה רשימה, שכוללת רק שחקנים שרשמו מעל 100 דקות משחק, דני וולף שומר את שחקני ההתקפה שמולו על 43.8%, נתון לא רע בכלל לשחקן שהחשש הגדול סביבו היה ההגנה.

היחידים ששומרים על אחוזים יותר טובים ומקדימים את הישראלי ברשימה הם מיכה פיבי (43.7%), קון קנאפל (43.4%), דילן הארפר (42.9%), אית'ן תומפסון (42.4%), הוגו גונזאלס (41.9%) - ובראש הרשימה, קרטר בראיינט ששומר את השחקנים שמולו על 41.8% בלבד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ג'ורדי פרננדס מדבר על שיא הקריירה של דני וולף ב-NBA // קרדיט YES Network

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר