Loading...
בגלל מתיאס לסור: פנאתינייקוס קיבלה החלטה משמעותית
ביוון מדווחים שהקבוצה של ארגין עתמאן לא תצרף סנטר - בעקבות השיפור במצבו של אקס מכבי תל אביב • וגם: המועמד המפתיע שירד מהפרק
Your browser doesn’t support HTML5 audio
פנאתינייקוסקיבלה החלטה שלא לצרף סנטר חדש לקראת מועד סיום חלון ההעברות שליורוליג, כך חשף היום (שלישי) וסיליס פפאתאודורו בתוכנית "Center Fox"
“כעת הדגש עובר לחזרה של מתיאס לסור. פנאתינייקוס קיבלה החלטה, בכל הנוגע לעמדת הסנטר, שלא לבצע העברה. כלומר, להמשיך עם הסגל הקיים”, אמר העיתונאי היווני. הסנטר הצרפתי שיחק רק שני משחקים מאז שנפצע בדצמבר 2024 בצורה קשה בברכו, וגם הם היו בפיינל פור היורוליג בעונה שעברה בו פאו סיימה במקום הרביעי.
חלון ההעברות ביורוליג נסגר מחר, מה שחייב את הירוקים לשקול ולהחליט אם לפעול בשוק או לא. “ פנאתינייקוס הייתה צריך להחליט אם לפעול או לא לפעול. היו לה מטרות שסימנה ויכלה להתקדם איתם”, הוא הוסיף.
תפקיד מכריע בהחלטה הסופית מילאה התקדמותו של מתיאס לסור בתהליך השיקום, לצד היכולת שהציג רישון הולמס בגביע. “מצבו הבריאותי של לסור, בשילוב עם היכולת של רישון הולמס, נותנים את הזכות להאמין שעם הצמד הזה, ובגיבוי של קנת' פאריד כסנטר שלישי, היא יכולה להתקדם ולהגיע עד הסוף”.
כזכור, אחד השמות שהוזכרו כמועמדים לחזק את הסגל של ארגיו עתמאן היה שלג'יילן ריינולדס, ששיחק במכבי ת"א בשתי קדנציות שונות. כיום האמריקני בולט ב-VTB, אך כאמור שמו יורד מהפרק.


