מידע נוסף נחשף בנוגע לחוזה החדש של פורוורד פורטלנד טרייל בלייזרס, סידי סיסוקו, לשנתיים במועדון. תנאי ההסכם לא פורסמו רשמית, אך ג’ו פרימן מ־The Oregonian דיווח כי החוזה החדש יהיה בתוקף עד לסיום עונת 2026/27.
הטרייל בלייזרס תיגמלו את סיסוקו על תרומתו העונה כשהמירו את החוזה הדו-כיווני שלו לחוזה NBA סטנדרטי, אך כעת מדווח מייקל סקוטו מ־HoopsHype כי העונה של 2026/27 אינה מובטחת בחוזה - כלומר עם אופציה של המועדון.
סיסוקו פתח ב־24 מתוך 52 משחקים העונה, עם ממוצעים של 6.3 נקודות ו־2.5 ריבאונדים. הפורוורד בן ה-21 הפך לאחד הסיפורים המרשימים של הקבוצה, לאחר שפציעות רבות בסגל דחפו אותו באופן בלתי צפוי לרוטציה.
הפורוורד ניצל את כל 50 ההופעות המותרות לו במסגרת החוזה הדו-כיווני לפני פגרת האולסטאר, ולכן המועדון נדרש להמיר את חוזהו לחוזה סטנדרטי אם רצה שיוכל להמשיך לשחק בהמשך העונה. כדי לפנות מקום בסגל עבור החוזה החדש של סיסוקו, הקבוצה שחררה ריאן רופרט, שכעת נמצא בממפיס גריזליס בחוזה ל־10 ימים.
"אני לא רוצה לשחק ב־NBA]שנתיים או שלוש ואז לחזור לאירופה", אמר סיסוקו לפני הניצחון על פיניקס סאנס. "אני באמת רוצה לשחק כאן 12 או 13 שנים. פורטלנד מהיום הראשון נתנה בי אמון".

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
