"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עם 24 יהלומים: השווי של טבעת האולסטאר של דני אבדיה

הליגה העניקה לשחקנים טבעת מסורתית כאות הוקרה להשתתפות באירוע • על פי הערכות, שוויה הוא עשרות אלפי דולרים - והיא הגיעה עם הקלטה אישית מהמשפחות • וגם: המענק של דני אבדיה וקבוצת העולם לאחר ההפסדים

,עודכן
0השמעה
דני אבדיה ושחקני נבחרת העולם באולסטאר ה-NBA. צילום: EPA

אירוע האולסטאר של ה-NBAלשנת2026 נערך הלילה (בין ראשון לשני), ולפני פתיחת המשחק זכהדני אבדיהלרגע סמלי כאשר קיבל טבעת אולסטאר - מסורת הנהוגה בליגה מאז 1983. הטבעת נחשבת ל"אות הוקרה" על עצם ההשתתפות, ללא קשר לזהות הקבוצה שתנצח במשחק.

לפי נתוני הליגה, כל טבעת עוצבה עם 24 יהלומים לבנים וכוללת גם הקלטה אישית מבני משפחתו של כל שחקן. שוויין של הטבעות אינו מפורסם רשמית בכל שנה, אך ההערכות מדברות על סכום שנע בין 10,000 ל-50,000 דולר, בהתבסס על מחירי טבעות אליפות מהשנים האחרונות.

אבדיה מקבל את הטבעת

View this post on Instagram

A post shared by Portland Trail Blazers (@trailblazers)

הענקת הטבעות מתבצעת לפני תחילת המשחק הראשון, כאשר כל המשתתפים מקבלים טבעות דומות כחלק מהמסורת.

מלבד הכבוד הסמלי, חולקו גם מענקים כספיים: שחקני הקבוצה המנצחת של הכוכבים העולים קיבלו 125 אלף דולר כל אחד, שחקני קבוצת הוותיקים שהפסידה בגמר קיבלו 75 אלף דולר כל אחד, כאשר דני אבדיה וחבריו לעולם, קיבלו "רק" 25 אלף דולר לכל שחקן, לאחר שסיימו רק במקום השלישי ולא העפילו לגמר.

View this post on Instagram

A post shared by NBA (@nba)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר