אירוע חריג וחמור במיוחד. לפי דיווח ב"ספורט 24", הוועדה למאבק באלימות בספורט ביוון זימנה לשימוע את אולימפיאקוס ואת כוכב הקבוצה סשה וזנקוב, בעקבות תקרית אלימה שהתרחשה במשחק הכדורסל בין אלופת יוון לקולוסוס רודוס במסגרת הליגה היוונית.
האירוע המשונה התרחש בתחילת השבוע, ובמהלכו, סשה וזנקוב תקף שחקן מקבוצת הבית באגרוף ובאלה/מקל שמצא באותו הרגע בצד המגרש. המקרה החמור הוביל להתערבות מיידית של ה-DEAB, הגוף האחראי ביוון על טיפול באלימות באירועי ספורט.
בהודעה הרשמית שפרסמה הוועדה נמסר כי ההחלטה על זימון לשימוע התקבלה לאחר בחינת מספר מקורות: דו"ח משטרת הדודקאנז, גיליון התחרות של הרשות המארגנת, דו"ח הצופה הטכני וכן קטעי וידאו מהאירוע עצמו. על בסיס חומרים אלה, קבעה הוועדה כי קיימת עילה לבירור משמעתי.
🔥 Kolossos uzunu Andreas Petropoulos, dün Sasha Vezenkov ile kavgaya tutuştu!
— Eurohoops Türkiye (@EurohoopsTR) January 26, 2026
🤔 Petropoulos, maçın ardından tuhaf bir Instagram paylaşımı yaptı:
"Umarım arabamın frenleri kendi kendine bozulmuştur, o arabayı kız arkadaşım da kullanabilirdi!"pic.twitter.com/n9J9KrZylv
השימוע נקבע ל-2 בפברואר 2026, והוא יתקיים הן בעניינו של השחקן עצמו והן בעניינו של מועדון אולימפיאקוס, הנושא ב"אחריות אובייקטיבית" להתנהלות שחקניו.
בשלב זה מדובר בזימון לשימוע בלבד, והחלטות בדבר סנקציות אפשריות - אם כלפי השחקן ואם כלפי המועדון, צפויות להתקבל רק לאחר קיום ההליך ובחינת טענות כל הצדדים.

