"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לורנזו בראון נקם בפנאתינייקוס: "הייתה לו אקסטרה מוטיבציה"
רכז מכבי תל אביב לשעבר פגש לראשונה את האקסית מיוון, ורשם משחקו הטוב ביותר העונה ביורוליג ב-74:87 המפתיע של מילאנו באתונה • הגארד היה מרוצה, ארגין עתמאן פחות: "זרקנו לפח ניצחונות חוץ יפים"
לורנזו בראון מול קוסטאס סלוקאס. צילום: Getty Images

לורנזו בראון נקם בפנאתינייקוס: "הייתה לו אקסטרה מוטיבציה"

רכז מכבי תל אביב לשעבר פגש לראשונה את האקסית מיוון, ורשם משחקו הטוב ביותר העונה ביורוליג ב-74:87 המפתיע של מילאנו באתונה • הגארד היה מרוצה, ארגין עתמאן פחות: "זרקנו לפח ניצחונות חוץ יפים"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מילאנו הגיעה אמש (שלישי) לאתונה למפגש מולפנאתינייקוסכשהיא עם הגב אל הקיר. גם בסגלים מלאים היוונים נחשבים לפייבוריטים מול האיטלקים, ועל אחת כמה וכמה כשלאורחת חסרים שישה שחקנים - בהם שאבון שילדס, קווין אליס,נייטססטינהולאנדרובולמארו. אלא שמילאנו הדהימה אתפאועם מחצית שנייה של31:49, ניצחה74:87באואקה ועצרה רצף של שלושה הפסדיםביורוליג.

ארמוני ברוקס הצטיין בשורות מילאנו עם24נקודות, אך מלבד הכוכב של המנצחת היהלורנזובראון. רכז מכבי תל אביב לשעבר קלע שיא עונתי ביורוליג של17נקודות והוסיף5אסיסטיםבביקור הראשון שלובאואקהמאז שעזב אתפנאתינייקוסבקיץ האחרון.

"הייתה לבראון אקסטרה מוטיבציה לשחק טוב נגדפאו", נכתבב"גאזטה" היווני על הרכז, שרשם משחק נקמה של ממש. העונה שעברה והיחידה של בראון בן ה-35באתונה הייתה לא פשוטה. הוא לא הצליח להשתלב בקו האחורי עטור הכוכבים של ארגיןעתמאןונדחק לקצה הרוטציה. גם העונה במילאנו הוא התקשה ופספס לא מעט משחקים בשל פציעות, אך אולי המשחק הטוב נגד האקסית יוציא אותו לדרך חדשה.

"נלחמנו. זה אולם קשה, אבל הצלחנו למצוא את הקצב, התרכזנו וקלענו זריקות גדולות", אמר בראון בסיום, לפני שהתייחס לאקסית, "האולם הזה הופך אותך לתחרותי ולרצות לשחק כמה שיותר טוב כאן. השחקנים האלה תמיד מעמידים אותך למבחן".

לורנזו בראון מול קוסטאס סלוקאס, צילום: Getty Images

"לא זיהיתי את פנאתינייקוס"

בצד המפסיד,עתמאןנשמע עצבני כהרגלו.אחרי שתקף באופן אישי אתחואנצ'והרננגומסודינוסמיטוגלולאחר ההפסדלאולימפיאקוסבשבוע שעבר, הפעם הביקורת התפזרה שווה בשווה כלפי כל השחקנים: "זה היה המשחק הכי גרוע העונה. שיחקנו נורא ואני מברך את מילאנו שניצחה בלי חלק משחקני החמישייה שלה.

"זרקנו לפח את כל הניצחונות היפים שהיו לנו במשחקי חוץ העונה. היה קשה לזהות את הקבוצה, שום דבר לא עבד. בכדורסל יש ימים שבהםהכלמשתבש. אני מתנצל בפני האוהדים ולוקח אחריות".

בעקבות ההפסדפאוירדה למאזן8-12ולמקומות שמובילים לטורנירהפלייאין, כשהיא רחוקה שני ניצחונות מהמוליכות ולנסיה והפועל תל אביב. במסגרת המחזור הכפול הירוקים יארחו בחמישי את הקבוצה האיטלקית השנייה ביורוליג,וירטוסבולוניה, בעוד מילאנו שעלתה למאזן10-10תארח אתאנאדולואפס המאכזבת.

ארגין עתמאן, צילום: EPA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...