"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שחקן ה-NBA שחלה בסרטן שב להתאמן: "הגוף שלו עובר גיהינום"

ניקולה טופיץ' מאוקלהומה סיטי ת'אנדר שאובחן עם סרטן האשכים באוקטובר האחרון, משתתף בחימומים לפני משחקים למרות שהוא עובר טיפולי כימותרפיה • מאמנו, מארק דייגנולט, התייחס אליו: "מקצוענות, בגרות וקשיחות מנטלית בלתי יאומנת, הוא עבר את המבחן"

,עודכן
0השמעה
ניקולה טופיץ' מול דני וולף. צילום: AP

אחד הסיפורים היותר עצובים של תחילת עונת ה-NBAהוא ניקולה טופיץ'. הרכז הסרבי, שנבחר במקום ה-12 בדראפט 2024 על ידיאוקלהומה סיטי ת'אנדר, עדיין לא שיחק לאחר שהושבת בעונתו הראשונה עם קרע ברצועה הצולבת ורגע לפני פתיחת העונה הנוכחית, הואאובחן עם סרטן באשכיםוהחל בטיפולים כימותרפיים ב-30.10.

בשבועות האחרונים, הרכז שב לערוך אימונים לפני המשחקים של האלופה כשראשו מגולח ועדיין ללא יותר מדי מגע. תיעוד שלו בשבוע שעבר זכה להמון צפיות והוא קיבל המון אהבה ביחס לאדם שעדיין לא ראה שנייה של משחק בליגה.

אתם בוחרים: מי הספורטאי הישראלי של 2025?הצביעו כאן!

ניקולה טופיץ' מתחמם // Clemente Almanza

מי שהתייחס למצבו אמש (שבת) הוא המאמן מארק דייגנולט, שנשאל על החימומים שהשחקן עורך במהלך משחקי הבית: "הוא מנווט בצורה טובה תחת התנאים הקשים אליהם הוא נקלע. למרות שהגוף שלו עובר גיהינום, הוא עדיין מוצא את הזמן להתאמן וזה לא קל כשאתה עובר את מה שהוא עובר. מה שקורה אצלו בגוף הוא קשוח, הוא דוחף את עצמו כספורטאי עילית וזה אפילו קשה יותר".

מאמן האלופה המשיך: "הוא מתמודד עם זה כמו שהוא התמודד עם כל הדברים שהוא עבר עד כה, שזו מקצוענות, בגרות וקשיחות מנטלית לא יאומנת. כל מה שהוא עושה עכשיו נבחנים, והוא עבר את המבחן".

ניקולה טופיץ' בהכנה לעונה,צילום: Imagn Images
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טופיץ' נחשב לכישרון גדול שאף איים על המועמדות לבחירה ראשונה בדראפט 2024, אך אותו קרע ברצועה הצולבת הורידה אותו עד למקום ה-12. הוא היה הכוכב הגדול של נבחרות סרביה הצעירות ושל קבוצת הנוער של הכוכב האדום בלגרד לפני שיצא לת'אנדר, ואף היה חלק מהסגל הרחב של הנבחרת הבוגרת ליורובאסקט האחרון. בתחילת העונה עשה היסטוריה והפך לשחקן הראשון שזכה באליפות ה-NBAללא שנייה של משחק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר