פגרת גביע ה-NBA מביאה את התקשורת האמריקנית לחלק תעודות רבע עונה ולהתעסק בדברים שלאו דווקא קשורים למשחקים עצמם, אלא לכדורסל עצמו ולטרנדים הקיימים מאז משחק הפתיחה. גם במקרה כזה, דני אבדיה ממשיך לקבל מחמאות, כמו גם ההנהלה של פורטלנד טרייל בלייזרס וההחלטה להעבירו בטרייד.
ב"אתלטיק" ביקשו מ-36 מנהלים ב-NBA לדרג את ההנהלות של המועדונים השונים. הבלייזרס הגיעו למקום ה-16 ב-NBA עם 1.5 נקודות, אותו ניקוד כמו של הנהלת וושינגטון וויזארדס החדשה: "הבלייזרס נמצאים בתהליך של שינוי גדול. ג'ודי אלן הסכימה למכור את המועדון לקבוצת משקיעים בראשות טום דונטון, ואז המאמן צ'ונסי בילאפס נעצר על ידי ה-FBI.
"למרות זאת, הם פיתחו שחקנים. הם קיבלו יהלום בטרייד על דמיאן לילארד וקיבלו את טומאני קמארה, שהפך לאחד השומרים הכי טובים בליגה. בנוסף, הטרייד על דני אבדיה עשוי לשנות את המועדון בהתחשב בכך שהוא שם את שמו בין המועמדים לאולסטאר".
במקום הראשון, בפער גדול, נבחרה ההנהלה של אוקלהומה סיטי ת'אנדר, שהפכה את עצמה למועמדת הגדולה ביותר לייצור שושלת בשנים הקרובות עם הטרייד על שיי גילג'ס אלכסנדר, בחירות דראפט מוצלחות ושמירת בחירות סיבוב ראשון עם השקעה לטווח הארוך שבימים האלו נחשבים לנכסים גדולים. אל הפודיום נכנסו בוסטון סלטיקס ויוסטון רוקטס.

