מאז פציעתו הקשה הנוספת של קינן אוואנס, אולימפיאקוס נכנסה לשוק בחיפושים אחר גארד חדש. החיפושים לקחו שבועות ארוכים, אך כעת נדמה שההמתנה הייתה שווה את זה. לפי דיווחים במספר אתרים באירופה, היוונים במגעים מתקדמים עם הרכז מונטה מוריס והם אופטימיים שהעסקה תיסגר בהקדם.
מוריס בן ה-30 שיחק בתשע השנים האחרונות ב-NBA ויגיע לראשונה באירופה. "האיכויות של הגארד והניסיון של 57 משחקי פלייאוף השפיעו על הבחירה של אולימפיאקוס, וכך גם הרצון של השחקן להגיע לאירופה ולהוכיח שהוא עדיין יכול לשחק ברמות הגבוהות ביותר", נכתב ב"יורוהופס". באתר הסרבי "טלגרף" דווח כי הוא ירוויח 900 אלף דולר עד לסיום העונה.
אחרי שנבחר על ידי דנבר בדראפט 2017, מוריס שיחק חמש שנים במדי הנאגטס לפני שהחל לנדוד ברחבי ה-NBA. בעונת 2022/23 הוא שיחק עם דני אבדיה בוושינגטון וויזארדס ולאחר מכן שיחק גם בדטרויט פיסטונס, מינסוטה טימברוולבס ופיניקס סאנס. בחודש שעבר הוא הצטרף לאינדיאנה פייסרס, וערך שש הופעות במדיה לפני ששוחרר.
ערב המחזור ה-15 ביורוליג, אולימפיאקוס מדורגת במקום השביעי ביחד עם פנרבחצ'ה השמינית, כשלשתיהן מאזן 5:8. יש לציין כי המשחק שהיה אמור להיות ביניהן בשבוע שעבר נדחה בשל תנאי מזג האוויר, כך שלשתיהן יש משחק חסר ביחס לשאר קבוצות המפעל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו🚨 BREAKING: Olympiacos has solved a major issue!
— TeleSport.rs (@TelesportRS) December 9, 2025
According to Telesport exclusive sources, Monte Morris has reached an agreement with Olympiacos for the remainder of the season. The former NBA guard will sign a contract worth $900,000 for that period. 👀
A huge addition for… pic.twitter.com/NqvOkqzXAp

