פורטלנד טרייל בלייזרס נכנעה הבוקר (רביעי) לפיניקס סאנס במשחק ביתי ב-NBA - וירדה למאזן של 6:8 בליגה הטובה בעולם. דני אבדיה קלע 19 נקודות והוסיף 5 ריבאונדים ו-5 אסיסטים ב-28 דקות בסך הכל, אחרי שסופסל בדקות הסיום כשהמשחק היה גמור.
זו הייתה הופעה מאוד מאכזבת לקבוצה של הישראלי, שלא הופיעה מול הקהל הביתי ונקלעה לפיגור גדול בחצי השני, ממנו לא הצליחה לחזור. שיידון שארפ הוביל עם 29 נק', אבל להוציא אותו אי אפשר היה לציין לטובה אף שחקן של הקבוצה. ג'רמי גרנט נעדר בגלל מחלה.
אצל פיניקס לעומת זאת הרבה שחקנים התעלו, ביניהם דווין בוקר שאמנם ירד מהממוצע העונתי שלו שהיה גבוה מ-25 נק' (כמו אבדיה), אבל קלע 19 נקודות והוסיף 6 ריבאונדים ו-5 אסיסטים.
כבר מחר (05:00) פורטלנד תשחק נגד שיקגו בולס ובשבת בבוקר תפגוש את גולדן סטייט ווריורס למשחק שיהיה גם חלק משלב הבתים של טורניר ה-NBA.

