"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"צריך לבגוד בנשים": העצה ההזויה של אגדת ה-NBA

בפודקאסט שלו ושל אזאר פרידה, פול פירס סיפק תובנה מוזרה במיוחד על זוגיות והמליץ לגברים לבגוד בבנות זוגתן כדי לבחון את אהבתן: "לפי התגובה שלהן, כך תדעו אם הן באמת אוהבות אתכם" • המגישה שלצידו תהתה: "זו העצה שאתה נותן לבחורים צעירים?"

,עודכן
0השמעה
פול פירס. צילום: AP

פול פירסהפך לאחד האנשים הבולטים בתקשורת ה-NBA. מאז שפרש הוא הפך לפרשן בתכניות טלוויזיה ומגיש פודקאסטים מצליח, תוך כדי שהוא מספק פרשנויות שנויות במחלוקת יחסית לאחד שהכינוי שלו היה "האמת". אחת התובנות האחרונות שחלק עם הקהל הרחב שלו הייתה קריאה לגברים לבגוד בנשים.

בפודקאסט "the truth after dark with paul and azar" אותו הוא מגיש לצידה של אזאר פרידה, אגדת בוסטון סלטיקס דיבר על היחסים שבינו לבינה ואמר: "אם אתה באמת רוצה לדעת אם בחורה אוהבת אותך, אתה צריך לבגוד בה ותראה איך היא מגיבה ואז תראה מה אמיתי".

פול פירס,צילום: רויטרס

פרידה, שנראתה בשוק, אמרה: "אם בחורה אוהבת מישהו יותר ממה שהיא אוהבת את עצמה, אין לזה סיכוי. אתה באמת רוצה להיות עם בחורה בעלת ביטחון עצמי נמוך? זו העצה שאתה מעניק לבחורים צעירים? אלוהים ישפוט אותך. תפסיק להגיד לבחורים צעירים לבגוד בנשים צעירות כדי לבחון אותם, זו העצה הכי גרועה שאתה יכול לתת לכל אחד. לנשים לא מגיע לסבול על מנת לבחון אהבה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

פירס החל את דרכו בתקשורת גם ברשת ESPN לאחר פרישתו, אך נזרק משם לאחר שתיעד עצמוחוגג עם חשפניות בביתובמהלך מסיבה בה הייתה מעורבות של סמים לא חוקיים. מאז עבר זמן ונראה שהיחס כלפיו השתנה, במיוחד כשהפך לוויראלי בעונה שעברה לאחר שהלך בחלוק רחצה לאורך 32 ק"מ מביתו ועד לאולפני השידור של רשת FS1 לאחר שבוסטון סלטיקס הפסידה פעמיים בבית לניו יורק ניקס בחצי גמר המזרח.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר