פתיחת העונה הטובה ביותר של דני אבדיה ב-NBA נמשכת. אחרי שקלע 20 נקודות מול מינסוטה, 26 נגד גולדן סטייט ו-23 מול הקליפרס, הלילה הכוכב הישראלי הוסיף 25 נקודות שכללו 5 שלשות, עם 4 ריבאונדים, 4 אסיסטים ו-3 חסימות ב-108:122 של פורטלנד על הלייקרס.
אבדיה היה רחוק רחוק ריבאונד אחד מלהפוך לשחקן פורטלנד טרייל בלייזרס היחידי בהיסטוריה שהגיע למעל 20 נקודות ומעל 5 ריבאונדים בארבעת המשחקים הראשונים של העונה.
דיאנדרה אייטון, ששיתף עם אבדיה פעולה בפורטלנד בעונה שעברה, "האשים" את דני בהפסד של הלייקרס: "זה לא ייאמן, כל זריקה שהוא לקח הלכה פנימה".
הכתבים בליגה הטובה בעולם התרשמו מאוד מההופעה של הישראלי הלילה. "דני אבדיה הוא העסקה הכי טובה ב-NBA. איזו רכישה", כתב כתב פורטלנד, צ'אדין. "אבדיה הוא אולסטאר לגיטימי לחלוטין", כתבו בעמוד "Bowrld", לו עשרות אלפי עוקבים. ב"CuffsTheLegend" רשמו: "אני אגיד את זה שוב: דני אבדיה הוא השחקן הכי פחות מוערך בכדורסל העולמי".
הכתב דויד מקאי, טען כי אחד הצעדים של פורטלנד הוא לפתוח עם הישראלי, ולעלות עם ג'רמי גרנט מהספסל: "על ידי העברת דני אבדיה לחמישייה השנה והעברת גרנט לספסל, פורטלנד הציבה שני שחקנים במאבק על פרסי ה-NBA. אהיה מופתע אם דני לא יזכה בקולות לשחקן המשתפר, או שג'רמי לא יזכה בשחקן ה-6 של העונה".

