מכבי תל אביב תפתח מחר (שלישי, 20:45) את עונת 2025/26 ביורוליג כשתתארח אצל אנאדולו אפס במשחק שייערך במונטנגרו. יהיה זה המשחק ה-29 בין הקבוצות במסגרת המפעל והמאזן הוא 13:15 לטובת הטורקים. בעונה שעברה הצהובים ניצחו 91:93 במשחק הראשון והפסידו 90:88 במשחק השני, כשרוקאס יוקובאיטיס מאבד במהלך האחרון.
מי שיחמיץ את המשחק בוודאות הוא הסנטר הצרפתי ונסן פוארייה שייעדר לתקופה ארוכה מהמגרשים, אולם בנוסף אליו במועדון עוקבים בדאגה אחר מצבם של שיין לארקין ופי. ג'יי דוזיר, שלפי אתר היורוליג נמצאים בספק להתמודדות. עם זאת, לארקין היה זה שדיבר לקראת המשחק עבור התקשורת.
"מכבי ת"א תמיד יריבה קשה בגלל סגנון המשחק שלה", אמר הגארד לקראת המשחק. "אנחנו צריכים להיות מאוד מרוכזים ולהחזיק בכדור כדי להגביל את היכולת שלהם לצאת להתקפות מהירות. אם נעשה את זה ונשקיע את המאמץ שאנחנו רוצים בהגנה, אני חושב שנפתח את העונה בצורה חיובית".
המאמן איגור קוקושקוב הוסיף: "אנחנו מתחילים את העונה עם משחק בית בחוץ, זה חיסרון, אבל אין מה לעשות. היו לנו רק ארבעה אימונים יחד כקבוצה, זה חיסרון גדול עבורנו, אבל אף אחד לא שואל או מתפלא על התנאים שבהם אנחנו מתכוננים למשחק. אנחנו צריכים להיות מרוכזים ולתת את המיטב שלנו, לשחק את המשחק שלנו ולנצח".
אנאדולו שינתה את פניה ובעוד שאלייז'ה בראיינט ודן אוטורו עזבו אותה לטובת הפועל תל אביב היא צירפה את אקס הצהובים ג'ורדן לויד, ניק וויילר באב, אייזיאה קורדינייה, קול סווידר, ברייס דסר וגאורגיוס פאפאיאניס. קוקושקוב בילה שנים ארוכות ב-NBA בעיקר כעוזר ואימן לתקופה את פנרבחצ'ה, אך לא בהצלחה גדולה. כעת הוא עומד למבחן.

