בעשרות מיליוני דולרים: הרכש החדש של לוקה דונצ'יץ'

כוכב לוס אנג'לס לייקרס החל להשתקע בהוליווד ורכש את האחוזה של מריה שראפובה במנהטן ביץ' תמורת סכום שיא • ומה בפנים? אולם באולינג פרטי, חמישה חדרי שינה ושלוש קומות • כל הפרטים כאן

לוקה דונצ'יץ'. צילום: Imagn Images

לוקה דונצ'יץ' סיים את דרכו ברבע הגמר של יורובאסקט 2025 ושב ללוס אנג'לס, שם יפתח לראשונה את העונה במדים הזהובים-סגולים של הלייקרס. הכוכב הגדול, שהועבר אליה בטרייד בתחילת פברואר, רכש בזמנו וילה יוקרתית באיזור דאלאס כי חשב שיישאר שם לאורך כל הקריירה, אבל כעת הוא חישב מסלול מחדש. 

הרכז הסלובני בן ה-26 חתם על הארכת חוזה בסך 165 מיליון דולר לשלוש שנים, מה שיאפשר לו לחתום בעוד שלוש שנים על חוזה גדול יותר לאחר מכן לקראת סיום הקריירה. הארכת החוזה גם אומרת כי הלייקרס רואים את לוקה כשחקן העתיד שלהם לעידן שאחרי לברון ג'יימס ומוכנים להשקיע בו, מה שאומר שהוא ישקיע בהם. 

בימים האחרונים דווח כי השחקן רכש את הווילה המפוארת של טניסאית העבר מריה שראפובה במנהטן ביץ' תמורת סכום הקרוב ל-25 מיליון דולר - סכום שיא לשכונה השוכנת על חוף האוקיינוס השקט. 

לפי דיווח ב-OCRegister, התשלום התבצע בסוף אוגוסט - במקביל לזמן ששיחק באליפות אירופה - על ידי המנהלת העסקית שלו. לבית יש שלוש קומות עם חמישה חדרי שינה, אולם באולינג פרטי עם שני מסלולים, בריכה פרטית ונוף לאוקיינוס. שראפובה רכשה את הנכס ב-2012 תמורת 4.1 מיליון דולר והובילה את השיפוץ שלו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר