"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לוקה דונצ'יץ' כיכב והפסיד לצרפת, ניקולה יוקיץ' קבע שיא בניצחון סרביה

הכוכב הסלובני זכה לתמיכה גדולה מהקהל והיה קרוב לטריפל דאבל החמישי בתולדות הטורניר, אבל מופע של סילביין פרנסיסקו (32 נקודות) קבעו 103:95 לטריקולור • הג'וקר קבע שיא לאומי בטורניר ועזר לסרביה לעלות לשמינית גמר היורובאסקט עם 80:84 על לטביה

תומר גבעתי, שליח "ישראל היום" לפולין
,עודכן
0השמעה
לוקה דונצ'יץ'. צילום: אלן שיבר

היום הרביעי ביורובאסקט הוא מיוחד, בו כל 24 הנבחרות משחקות והעולות הראשונות לשלב שמינית הגמר נקבעות. שני הכוכבים הגדולים ביותר של האליפות, לוקה דונצ'יץ' וניקולה יוקיץ', עלו היום (שבת) במקביל על הפרקט בקטוביץ' ובריגה בהתאמה וסיפקו הצגות, אבל רק אחד יצא מנצח.

נתחיל ממה שיותר קרוב לליבנו, בית ד', שם נבחרת סלובניה הפסידה 103:95 לצרפת ועשויה להסתבך במאבקי העלייה לשמינית הגמר. דונצ'יץ' כיכב עם 39 נקודות, 8 ריבאונדים ותשעה אסיסטים (19/20 מהעונשין), אבל סילביין פרנסיסקו הגיב עם 32 נק', 7 ריב' ו-5 אס' בדרך לעלייה למאזן 0:2. ג'יילן הורד סיפק שש נקודות ב-23 דקות. הסלובנים, מנגד, עדיין ללא ניצחון בטורניר.

סילביין פרנסיסקו,צילום: אלן שיבר
ג'יילן הורד ושחקני נבחרת צרפת,צילום: אלן שיבר

בבית ב', סרביה הבטיחה את מקומה בשמינית הגמר ולכל הפחות את המקום השני בבית לאחר 80:84 על לטביה המארחת. בוגדן בוגדנוביץ' הפצוע לא שותף וראה את חבריו מתקשים לברוח לקריסטפס פורזינגיס ושחקניו, אבל לסרבים יש נשק שאין לאף אחת אחרת.

ניקולה יוקיץ' קבע שיא לאומי בנקודות בטורניר וסיים עם 39 נקודות, 10 ריבאונדים, שלושה אסיסטים ושלוש חטיפות בדרך למדד 42 - הגבוה ביותר לצידו של דונצ'יץ' מההפסד לפולין. בעוד יומיים הם יפגשו את צ'כיה מהמקום האחרון, אבל ברביעי ישחקו נגד טורקיה של אלפרן שנגון על ראשות הבית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ניקולה יוקיץ',צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר