"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דאגה ביריבת ישראל: "התהילה של לוקה דונצ'יץ' היא גם קללה"
בסלובניה מודאגים מהמאזן השלילי במשחקי ההכנה, שהסתיימו בתבוסה 106:72 לסרביה • באתר ekipa נכתב: "לוקה מושך את היריבות הטובות ביותר, מהן קיבלנו סטירה פעם אחר פעם" • מאמן הנבחרת חושש: "אין רצון ואנרגיה אמיתיים"
לוקה דונצ'יץ' בתוך ההגנה הסרבית. צילום: EPA

דאגה ביריבת ישראל: "התהילה של לוקה דונצ'יץ' היא גם קללה"

בסלובניה מודאגים מהמאזן השלילי במשחקי ההכנה, שהסתיימו בתבוסה 106:72 לסרביה • באתר ekipa נכתב: "לוקה מושך את היריבות הטובות ביותר, מהן קיבלנו סטירה פעם אחר פעם" • מאמן הנבחרת חושש: "אין רצון ואנרגיה אמיתיים"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

תמונת הסגלים שימריאו ליורובאסקט 2025 מתחילה להתגבש וגם נבחרת סלובניה, ששיחקה אמש (חמישי) את משחק ההכנה האחרון שלה והובסה 106:72 על ידי סרביה, פרסמה את הסגל החסר מאוד שלה שיצא לפולין.לוקה דונצ'יץ', כצפוי, מוביל את החבורה הסלובנית, שתפגוש את נבחרת ישראלבמשחק האחרון של שלב הבתים (4.9), אבל יחסר את זוראן דראגיץ' (עזב מסיבות אישיות), ולאטקו צ'אנצ'אר וג'וש ניבו (התאוששות מפציעות).

סלובניה מחזיקה במאזן 5:1 במשחקי ההכנה, בחלקם דונצ'יץ' לא שיחק, אבל זה חלק מהסיפור שלה - בזמן שבטורניר הקודם כוכבלוס אנג'לס לייקרסעשה ככל העולה על רוחו והפך את הסלובנים למועמדים לגיטימיים לאליפות, השנה ישנו חשש שאפילו המקום השני בבית ד' בסכנה. סלובניה הפסידה פעמיים לגרמניה ופעם אחת לסרביה, ליטא ולטביה, כאשר הניצחון היחיד היה על בריטניה החלשה.

"קללת התהילה של לוקה הובילה לסטירה אחת אחרי השנייה" נכתב בטור של אנדריי מילקוביץ' באתר ekipa הסלובני, "לפעמים יש משהו שהוא פנטסטי, אבל גם לא נעים ואי אפשר להימנע ממנו כי זה לא מעשי. כולם רוצים את סלובניה, אין כותרת טובה יותר למשחקי חימום מאשר לוקה דונצ'יץ'. זה הוביל לסדרה של משחקים נגד הנבחרות הטובות ביותר באירופה. זו הקללה".

לוקה דונצ'יץ'. ברכה וקללה, צילום: EPA

מאמן הסלובנים, אלכסנדר סקוליץ', לא הסתיר את תסכולו לאחר התבוסה: "לא יודע אם פערי הכוחות אמיתיים. היינו חסרי אונים בהגנה. כל מה שהם עושים היה נראה קל מאוד. אין רצון ואנרגיה אמיתיים, האלמנטים האלה היו בולטים יותר באימונים מאשר במשחק. מקווה שזה יעורר אותם לקראת האליפות".

על לוקה דונצ'יץ' אמר: "הרגשתי את התסכול שלו. הוא ניסה מאוד בהגנה,אנחנו צריכים לעזור לו יותר- גם השחקנים וגם צוות האימון. אנחנו מגיעים קצת פצועים לטורניר, אבל רוצה שנהפוך לקבוצה הכי לוחמת באליפות הזו ושניאבק משחק אחרי משחק".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אלכסנדר סקוליץ'. בדיכאון מהמצב, צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...