"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"החוזה של דני אבדיה עלול להכניס את פורטלנד טרייל בלייזרס לבעיה גדולה"

ב-ESPN התייחסו לשיפור של הישראלי ולקיץ 2027, אז אמור לדון עם המועדון על חידוש חוזה שאמור להיות גבוה במיוחד: "כנראה שיידרש ניצול של המרחב בתוך תקרת השכר" • וגם: מה הקבוצה צפויה לדרוש אם תשקול להעבירו בטרייד בטווח הקרוב והאם וושינגטון עשתה בחכמה כשסחרה בו?

,עודכן
0השמעה
דני אבדיה. צילום: רויטרס

אמצע יולי ב-NBAזה בדרך כלל הזמן שבו מתחילים להסתכל אחורה על השנה שהייתה ולנסות ללמוד על השנה שעומדת לבוא. גם העיתונאים האמריקניים עושים זאת וזה בדיוק מה שקרה ב-ESPN, שם החליטו להסתכל על המהלכים הגדולים של הקיץ הקודם בראי של שנה אחת אחורה.

מחייכים כל הדרך מהמגרש אל חשבון הבנק: טופ 5 ספורטאים ישראלים

הכתב קווין פלטון החליט להכניס את הטרייד בו עברדני אבדיהלפורטלנד טרייל בלייזרס מוושינגטון וויזארדס בתמורה למלקולם ברוגדון, הרוקי בוב קרינגטון ושלוש בחירות נוספות. בזמנו, ב-ESPN נתנו לפורטלנד את הציון +C ולוויזארדס את הציון +B, אבל הפעם, בראי ההיסטוריה, היוצרות התחלפו: הטרייל בלייזרסקיבלו את הציון -A, בעוד וושינגטון ירדה לציון -B.

"בשבועות הראשונים של אבדיה בפורטלנד, נראה כי טעו לחשוב כי השיפור בקליעה בסיום עונת 2023/24 ימשיך. הוא ירד ל-25% מחוץ לקשת ואיבד את מקומו בחמישייה הראשונה" כתב פלטון, "אבל מאז ה-11 בנובמבר, יום ההצדעה האמריקני לוותיקי המלחמות, הוא הפךלשחקן הכי טוב בקבוצהתוך כדי שהוא מעמיד 18.4 נקודות, 7.5 ריבאונדים ו-4.1 אסיסטים ב-39% מחוץ לקשת ו-56% לשתי נקודות.

דני אבדיה,צילום: AFP

"בהתחשב בחוזה הטוב של אבדיה, אם פורטלנד תרצה לסחור בו שוב היא תרצה לקבל אפילו יותר בחירות סיבוב ראשון ממה שהיא העבירה עבורו. הבעיה הגדולה ביותר בעניין הזה היא שהחוזה שלו כל כך טוב שכנראה שיידרש ניצול של המרחב בתוך תקרת השכר כדי להחתים אותו על הארכת חוזה בקיץ 2027".

לאחר מכן, פלטון התייחס לצד של וושינגטון בעסקה: "כנראה שהם העבירו אותו בזמן הנכון, ייתכן כי היה מתקשה לרשום הופעות כאלו בקבוצה שהיא נמצאת במצב של בנייה מחדש בצורה מלאה. הבחירה ה-14 בדראפט, שם בחרה בבוב קרינגטון, היא אולי הבחירה הטובה ביותר שהייתה יכולה לקבל בעסקה עליו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דני אבדיה,צילום: Getty Images via AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר