"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פורטלנד תקועה עם אחד החוזים הגרועים ב-NBA: "מאז שדני אבדיה הגיע הוא לא שייך"
ב-Bleacher Report דירגו את החוזים הרעים בליגה הטובה בעולם - והציבו את ג'רמי גרנט מהטרייל בלייזרס במקום החמישי • "ההסכם הזה סתר את את התהליך של פורטלנד" • ומי במקום הראשון?

Loading...

מסיבת עיתונאים דני אבדיה// צילום: משה בן שמחון

פורטלנד תקועה עם אחד החוזים הגרועים ב-NBA: "מאז שדני אבדיה הגיע הוא לא שייך"

ב-Bleacher Report דירגו את החוזים הרעים בליגה הטובה בעולם - והציבו את ג'רמי גרנט מהטרייל בלייזרס במקום החמישי • "ההסכם הזה סתר את את התהליך של פורטלנד" • ומי במקום הראשון?

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

באתר "Bleacher Report" דירגו את החוזים הגרועים ביותר ב-NBA, כאשר החוזה של פורוורדפורטלנד טרייל בלייזרס, ג'רמי גרנט, שנפרש על פני חמש שנים בסכום כולל של 160 מיליון דולר - דורג במקום החמישי.

גרנט חתם על חוזה עתק לפני כמה שנים, בתקופה שבהפורטלנד החלה בתהליך של בנייה מחדשבעקבות עזיבתו של הכוכב דמיאן לילארד. למרות היותו אחד המשתכרים הגבוהים בקבוצה, הוא לא הצליח להשפיע באופן משמעותי על המועדון, שלא הצליח להעפיל לפלייאוף מאז החתימה. לפי דיווחים רבים, הטרייל בלייזרס מנסים להיפטר ממנו כבר הקיץ.

לפי דן פוואלה מ"Bleacher Report", מדובר באחד החוזים הגרועים בליגה, בהתחשב במצבה של הקבוצה ובתפוקה של גרנט. "ההיקף שבו החוזה של גרנט נחשב ל'שובר קופות' כשנחתם היה מוגזם מאוד", כתב פוואלה.

"ההסכם שלו לחמש שנים ול-160 מיליון דולר בלט בעיקר כי הוא סתר לגמרי את קו הזמן של פורטלנד, שהייתה רגע לפני תחילת תהליך ריסטרט אחרי עידן דמיאן לילארד. ההיגיון הזה עדיין תקף גם עכשיו. גרנט נראה כיום לא שייך יותר מתמיד, במיוחד לאחר הפריצה של טומאני קמארה והצטרפותו של דני אבדיה".

ג'רמי גרנט, צילום: AP

את המקומות שמעל גרנט תופסים שלושה חוזים שממחישים עד כמה קבוצה יכולה להיתקע עם שחקן שלא עומד בתג המחיר שלו. במקום החמישי (לפני גרנט) מדורג החוזה החדש של פטריק וויליאמס משיקגו (4 שנים, 72 מיליון דולר), שנבחר במקום הרביעי בדראפט 2020, חמישה מקומות לפני דני אבדיה, אך טרם הוכיח שהוא שווה את ההשקעה.

"וויליאמס בן ה-23 עדיין יכול להשתפר", נכתב, "אבל קשה להבין איך הבולס העניקו לו חוזה לחמש שנים עם אופציית שחקן, כנראה בזמן שהם ניהלו מו"מ רק מול עצמם".

דני אבדיה, צילום: Dale Zanine-Imagn Images

אקס וושינגטון וויזארדס מוביל

מעליו, במקום הרביעי, נמצא חוזה הסופרמקס של ג'יילן בראון (236.2 מיליון דולר לארבע עונות), שכאשר מתעלמים מהסטטוס שלו כשחקן אול-NBA, מתגלה חוסר יציבות, ירידה באחוזי הקליעה מחוץ לקשת ופגיעות פיזית מתמשכת: "הסלטיקס כנראה לא היו מציעים לו את אותו חוזה שוב, גם אם טייטום היה כשיר".

את שני המקומות הראשונים סוגרים צמד שחקני פילדלפיה, פול ג'ורג' וג'ואל אמביד, ששניהם מתקשים להישאר כשירים לאורך זמן. במקום הראשון ניצב בראדלי ביל, שחתום בפיניקס על חוזה שמכיל גם סעיף אי-טרייד וגם שליטה מלאה על עתידו. "אף קבוצה לא עומדת בתור לשלם לגרסה הנוכחית של ביל כמו סופרסטאר", נכתב.

בראדלי ביל, צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...