סערה מטלטלת: כוכב ה-NBA חשוד בהימורים לא חוקיים על משחקים
גארד דטרויט פיסטונס, מאליק ביזלי, נחקר על ידי משרד התובע המחוזי של ארצות הברית • עורך דינו: "חקירה אינה אישום" • בן ה-28 היה במגעים מתקדמים על חוזה עתק חדש, אולם כעת השיחות הוקפאו
,עודכן
0השמעה
כוכבדטרויט פיסטונסבעונה חולפת, מאליק ביזלי, נחקר על ידי משרד התובע המחוזי של ארצות הברית בחשד להימורים על משחקי NBA. הדיווח שייך ל-ESPN שם צוטטו הערב (ראשון) מקורות שאישרו את החשיפה בפני העיתונאי שאמס צ'ראניה.
עורך דינו, סטיב הייני, מיהר להגיב ל-ESPN: "חקירה אינה אישום. למאליק ניתנת אותה זכות חזקת חפות כמו לכל אחד אחר על פי חוקת ארה"ב. נכון לעכשיו, הוא לא הואשם בשום דבר".
הגארד בן ה-28 נחשב לאחד השמות הלוהטים בשוק השחקנים החופשיים. ב-ESPN צוין כי הוא ניהל מגעים רציניים עם הפיסטונס על חוזה חדש לשלוש שנים בשווי 42 מיליון דולר, אך כעת השיחות הוקפאו והפרשה המסעירה עלולה להשפיע מאוד על עתידו ב-NBA.
ביזלי רשם בעונה החולפת ממוצעים של 16.2 נקודות, 2.6 ריבאונדים ו-1.7 אסיסטים. הוא היה חלק בלתי נפרד מהעונה הטובה של דטרויט שהסתיימה בהפסד 4:2 לניו יורק ניקס בסיבוב הראשון של הפלייאוף, אולם כעת ייתכן שהוא עומד בפני פרשה מטלטלת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
