"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הפועל תל אביב הפסידה במרוץ": וסיליה מיציץ' קרוב להכרעה

בסרביה טוענים כי אולימפיאקוס הפייבוריטית כעת לצרף את הרכז ומציעה 12 מיליון יורו לשלוש שנים: "למרות שהאדומים טוענים שהם במשחק הם בחוץ, אולי המצב היה שונה אם המזרח התיכון לא היה תחת מלחמה" • היוונים מקדימים את פנרבחצ'ה והכוכב האדום בלגרד

,עודכן
0השמעה
וסיליה מיציץ' בשארלוט. החוזה עבד לרעתו. צילום: AP

הסאגה הגדולה של הקיץ בכדורסל האירופי מתקרבת לסיומה. הערב (ראשון) פורסם ב"טלספורט" הסרבי כי אולימפיאקוס הגישה לווסיליה מיציץ'את ההצעה הטובה ביותר והיא מובילה את המרוץ עכשיו, אחרי שכבר היה נראה כי הרכז בדרכו הבטוחה לאלופת אירופה, פנרבחצ'ה.

"למרות שהפועל תל אביב טוענת שהיא במשחק, נראה שהיא הפסידה במרוץ הזה", כתבו בסרביה, אך גם ציינו: "אולי המצב היה שונה אם המזרח התיכון לא היה תחת מלחמה". כזכור,ג'ורג' הינאס טען לאחרונה בראיוןכי הדלת עדיין לא נסגרה והבהיר שהבעלים עופר ינאי מנהל שיחות עם הסרבי ושומר איתו על קשר.

לאורך השבועות האחרוניםפנרבחצ'ה נחשבה לפייבוריטיתלצרף את מיציץ' ואולימפיאקוס סומנה כמתחרה העיקרית, לאחר מכן גם הכוכב האדום בלגרד נכנסה לתמונה עם הצעה של 10 מיליון יורו לשלוש שנים, אבל כעת עושה רושם שהיוונים עומדים לנצח במרוץ ולהטיל את הפצצה הגדולה של הקיץ ביורוליג.

וסיליה מיציץ',צילום: FIBA

"עדיין אין החלטה סופית", הדגישו ב"טלספורט", אבל ציינו כי ההצעה של אלופת יוון היא הטובה ביותר שהוגשה בפני הרכז. מדובר על 12 מיליון יורו בחוזה לשלוש שנים, כלומר ארבעה מיליון יורו לעונה, וכעת מיציץ' צריך לתת את התשובה הסופית שלו כדי להוציא לפועל את המהלך.

אולימפיאקוס כבר הבטיחה את עתידו של ניקולה מילוטינוב, צירפה את טייסון וורד מפריז, היא תשאיר גם את שאקיל מקיסיק ובנוסף היא מחפשת סנטר נוסף, שיחליף את מוסטפה פאל הפצוע. כידוע, כפי שפורסם ב"ישראל היום"האדומים בוחנים את המקרה של דן אוטורו ועשויים לפעול בגזרתו אם יבחר לבטל את החוזה שלו בהפועל ת"א בגלל המלחמה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דניאל אוטורו,צילום: Getty images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר