"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל תל אביב תשמח? טי ג'יי שורטס סיכם בקבוצת יורוליג בכירה

ביוון דווח כי כוכב פריז סיכם בפנאתינייקוס לקראת העונה הבאה • ההחתמה המסתמנת מרחיקה מהירוקים את וסיליה מיצ'יץ', שמבוקש אצל האדומים, אך בינתיים אולימפיאקוס לוטשת עיניים לעברו

,עודכן
0השמעה
טי ג'יי שורטס. צילום: EPA

אחד הסיפורים הגדולים של העונה בכדורסל האירופי הוא זה של פריז באסקט. המועדון שהוקם לפני שבע שנים ערך העונה את הופעת הבכורהביורוליגבעקבות הזכייה ביורוקאפ, והצליח כנגד על התחזיות להגיע לשלב הפלייאוף. בעקבות כך כוכבי הקבוצה הפכו למבוקשים ברחבי אירופה ומעבר לה, כאשר המבוקש מכולם הוא טי ג'יי שורטס.

הגארד שמתנשא לגובה של 1.75 מ' בלבד היה אחד משחקני העונה ביורוליג ומועמד לתואר ה-MVP. מספר קבוצות חשקו בו לקראת העונה הבאה, אך לפי דיווח של העיתונאי היווני סוטיריס וטאקיס, הפור נפל והוא הגיע לסיכום עםפנאתינייקוס.

מאמן הפועל תל אביב בכדורסל, דימיטריס איטודיס בריאיון בלעדי // כתב: תומר גבעתי, צילום: משה בן שמחון

בשבועות האחרונים דווח כי שורטס סירב להצעה מברצלונה והיה מבוקש בפנרבחצ'ה. כמו כן הוא קושר למעבר לממפיס גריזליס, שמינתה לאחרונה למאמן קבוע את תומאס איסאלו ששיתף פעולה עם שורטס עד הקיץ שעבר באירופה. עוד לא ידוע מה משך החוזה וגובה השכר שירוויח שורטס ביוון, אך לפי הדיווח החוזה יכלול סעיף יציאה ל-NBA עוד הקיץ.

שיתוף הפעולה המתגבש בין שורטס לקנדריק נאן וקוסטאס סלוקאס בקו האחורי ככל הנראה מרחיקה מפאו את וסיליה מיציץ', המטרה העליונה שלהפועל תל אביבלקיץ הקרוב. הגארד הסרבי שישוב לאירופה מה-NBA לא יחדש את שיתוף הפעולה עם ארגין עתמאן, שאימן אותו באנאדולו אפס, אך וטאקיס דיווח כי גם אולימפיאקוס מעוניינת במיציץ'.

Boom: DONE DEAL between Tj Shorts and Panathinaikos👀💣

Source:@TheShot71|@Scorakiasgr#basketballmaniacs#basketball#shorts#paobc#paobcgr#shorts#panathinaikos#olympiacosbc#euroleaguepic.twitter.com/8TUFZgjhjm

— Basketballmaniacs_ (@bballmaniacs_)May 24, 2025
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר