תאו מאלדון. צילום: AFP

הכוכב שמועמד להפועל תל אביב סיכם ביעד חדש ו"רק הצעה אחת תשנה זאת"

תאו מאלדון סומן אצל האדומים עוד במהלך העונה, אבל בספרד פורסם שהוא סגר סופית בריאל מדריד, כשרק שיחה מה-NBA תמנע ממנו לחתום • הגארד בן ה-23 רשם העונה 17 נקודות, 4.6 אסיסטים ו-3.5 ריבאונדים בממוצע ביורוליג

תאו מאלדון סיים לאחרונה עונת שיא ביורוליג ולא פלא שכמו כוכבים רבים אחרים גם הוא היה אחד השמות המובילים ברשימת החלומות של עופר ינאי. כבר בפברואר פורסם ב"ישראל היום" שהפועל תל אביב בחנה את צירופו, אך כעת נראה שהוא סגור ביעד חדש. ב"מארקה" פורסם שהצרפתי סיכם על הצטרפותו לריאל מדריד ורק הצעה מה-NBA יכולה לטרוף את הקלפים.

הגארד, שזה עתה מלאו לו 23 שנה, הפך לאחת הסנסציות הגדולות ביורוליג בעונה החולפת כשבקיץ הקודם הוא חתם על חוזה לעונה אחת בווילרבאן תמורת 300 אלף יורו בלבד. ריאל, כמו הפועל ת"א, רצתה להביא אותו עוד במהלך העונה, אבל הצרפתים דרשו פיצוי גבוה מדי ולבסוף הוא סיכם על מעבר לספרד אם יישאר באירופה.

מאלדון נבחר במקום ה-34 בדראפט 2020 על ידי פילדלפיה ומיד העבר לאוקלהומה. את הבכורה שלו בת'אנדר ערך בעונת 2020/21 ואחרי שנתיים המשיך ליוסטון, בשורותיה לא שיחק אפילו דקה. הוא עבר לשארלוט ולפיניקס ושם סיים את דרכו בליגה הטובה בעולם. בסך הכול, ב-177 משחקים, הוא העמיד ממוצעים של 7.8 נקודות, 2.9 אסיסטים ו-2.8 ריבאונדים.

תאו מאלדון, צילום: APA

כאמור, בקיץ הקודם הוא חזר לאירופה והגיע לווילרבאן, במדיה רשם ממוצעים מפלצתיים של 17 נקודות, 4.6 אסיסטים ו-3.5 ריבאונדים. להפועל ת"א, כך על פי הדיווח ב"מארקה", הוא כבר לא יגיע בקרוב ואם לא תגיע הצעה מה-NBA נראה אותו בעונה הבאה לובש את המדים הלבנים של ריאל מדריד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...