רגע לפני הפיינל פור: המסע המוזר של פנאתינייקוס

אלופת אירופה רק רצתה להגיע לאימון הראשון שלה באבו דאבי, אבל לנהג האוטובוס היו תכניות אחרות • גם בדרך חזור הוא התבלבל ולקח את השחקנים לשדה התעופה במקום למלון

קוסטס סלוקאס תופס את הראש. צילום: EPA

פנאתינייקוס, אלופת אירופה, תמשיך במסע לשמירה על תוארה במשחק הראשון של אירוע פיינל פור היורוליג הגדול בשישי, כשתפגוש את פנרבחצ'ה באיתיחאד ארנה שבאבו דאבי. הקבוצה הגיעה אתמול (שלישי) בשעות הערב והתקבלה בדרך מסורתית על ידי תושבי המקום, שכיבדו אותם בנוכחותם. 

הלילה עבר ופאו רצתה לנסוע לאימון הראשון שלה, שהיה אמור להיות באולם בו היא תשחק בפיינל פור - יעד אותו כל אדם שסובב אותה אמור להכיר, אבל רק לכאורה. על פי התקשורת היוונית, נהג האוטובוס, מסיבה לא ברורה, לקח את קבוצת הכדורסל לאצטדיון אל ג'זירה, בו משחקים בכלל כדורגל. אחרי מספר צעקות, הוא כבר הבין לאן לנסוע ולקח אותם לאימון. 

שחקני פנאתינייקוס, צילום: EPA

אבל זה לא נגמר כאן. אנשי פאו סיימו את האימון ורצו לנסוע למלון, אבל הנהג המבולבל החליט לקחת אותם דווקא לשדה התעופה. אחרי עוד מספר צעקות, הוא החזיר אותם למלון ממנו הוא לקח אותם. כל המסע הזה, בין המלון למלון, לקח 4.5 שעות. 

גם שחקני מונאקו ואולימפיאקוס הגיעו יחד עם אלופת אירופה לאבו דאבי שלושה ימים מוקדם יותר, כאשר הערב הצטרפה פנרבחצ'ה. מחר האירוע יחל רשמית עם טורניר הגמר של הדור הבא, בו תשתתף גם קבוצה המורכבת משחקנים צעירים מליגת "אוברטיים אליט", בה שיחק העונה שון אבייב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שארונאס יאסיקביצ'יוס חוגג העפלה לפיינל פור // עמוד היורוליג הרשמי באינסטגרם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר