"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דנבר נאגטס לא מתפרקת: "אוקלהומה סיטי לא הייתה מוכנה לזה"
ג'מאל מארי לא נתן למחלה להשפיע, ארון גורדון לא מתרגש מהפציעה, והנאגטס אפילו קיבלו תרומה מפתיעה מהספסל בדרך למשחק 7 בחצי גמר המערב • הת'אנדר הבינו על בשרם: כשהיא עם הגב אל הקיר, דנבר זו חיה אחרת
שחקני דנבר נאגטס. צילום: AP

דנבר נאגטס לא מתפרקת: "אוקלהומה סיטי לא הייתה מוכנה לזה"

ג'מאל מארי לא נתן למחלה להשפיע, ארון גורדון לא מתרגש מהפציעה, והנאגטס אפילו קיבלו תרומה מפתיעה מהספסל בדרך למשחק 7 בחצי גמר המערב • הת'אנדר הבינו על בשרם: כשהיא עם הגב אל הקיר, דנבר זו חיה אחרת

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מבין שלוש הקבוצות שנותרו בפלייאוף המערב - מינסוטה, אוקלהומה סיטי ודנבר - האחרונה היא זו שנשענת יותר מכולן על החמישייה שלה. הקבוצה שכמעט ולא מקבלת תרומה מהספסל. למרות זאת האלופה מ-2023 ממשיכה להחזיק מעמד, והלילה (בין חמישי לשישי) כפתה משחק 7 גורלי מול אוקלהומה סיטי בחצי גמר המערב עם ניצחון 107:119.

ניקולה יוקיץ' כהרגלו בלט מעל כולם עם 29 נקודות, 14 ריבאונדים ו-8 אסיסטים, אך הלילה הוא ממש לא היה לבד. חברו ג'מאל מארי היה בסימן שאלה לקראת המשחק עקב מחלה, אך עלה לפרקט וקלע 25 נקודות: "לא היה שום סיכוי שאפספס את המשחק הזה".

ארון גורדון, מגיבורי הפלייאוף של הנאגטס, הסתפק ב-5 נקודות והדאיג את חבריו בסיום כשאחז את שריר ירך האחורי: "אני מרגיש בסדר, נראה. אני אתחיל בתהליך ההתאוששות ואוודא שאהיה מוכן למשחק 7".

אז בזמן ששחקני החמישייה נאבקים כדי להישאר על הרגליים, הספסל היה חייב לתרום קצת יותר כדי למנוע מהעונה של דנבר להסתיים כבר הלילה. ג'וליאן סטרות'ר, שחקן השנה השנייה שרגיל לקבל פירורי דקות, היה האקס פקטור.

סטרות'ר היה הכוכב הראשי בריצת 0:10 ברבע השלישי שהעבירה את המומנטום לצד של הנאגטס. הוא שותף ל-20 דקות וקבע שיא קריירה בפלייאוף של 15 נקודות. "ג'וליאן היה ענק", אמר עליו גורדון, "הוא קלע זריקות חשובות. אני לא חושב שהם (הת'אנדר) התכוננו לזה".

ג'וליאן סטרות'ר, צילום: AP

בינתיים, הת'אנדר מתכוננים למשחק 7 באולם הביתי. אחרי עונה רגילה מדהימה של 68 ניצחונות ו-14 הפסדים הם רחוקים הפסד אחד מהדחה עוד לפני גמר המערב, בדיוק כפי שקרה להם בשנה שעברה.

שיי גילג'ס אלכסנדר, שהוביל את המפסידה עם 32 נקודות, הודה שהמנצחת באה בגישה אחרת לחלוטין: "ידעתי שמארי ישחק, זה היה משחק של להיות או לחדול עבורם. הם באו עם תחושת דחיפות והסתערו עלינו מההתחלה".

מינסוטה טימברוולבס שכבר הבטיחה את מקומה בגמר המערב עם 1:4 על גולדן סטייט תהנה מעוד כמה ימי מנוחה ותמשיך לחכות ולראות מי תפגוש אותה לקרב על גמרה-NBA.התשובות ביום ראשון החל מ-22:30.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...