השמות הגדולים סביב הפועל תל אביב ממשיכים לעורר עניין ברחבי אירופה, אבל נראה שיש שם אחד שכבר אפשר להוריד מרשימת הרכש של עופר ינאי. ניקולה מירוטיץ', אחד הפורוורדים הטובים באירופה, היה אחד המובילים ברשימה ללבוש אדום בישראל בעונה הבאה ועורר עניין גם מקבוצות נוספות, אבל נראה שהוא עשה את הבחירה שלו.
לפי 'ספורטנדו', הפורוורד הספרדי ממוצא מונטנגרי נפגש עם ג'ורג'יו ארמאני, הבעלים של מילאנו, לארוחת ערב בה השניים לחצו ידיים והגיעו לסיכום על חידוש חוזה. עדיין אין שום דבר חתום בין הצדדים, אבל נדמה כי מירוטיץ' לא מעוניין לעזוב את קבוצתו הנוכחית ואף עשוי לסיים בה את הקריירה, תלוי באורך החוזה עליו יחתום.
בשבועות האחרונים עלו דיווחים על כך שעופר ינאי מעוניין להביא אותו לקבוצה בעונה הבאה כחלק מחיזוק מצבת הפורוורדים ליורוליג, ואף הזכיר את השם שלו במספר ראיונות. לפי דיווחים שונים גם מונאקו נכנסה למירוץ והייתה מוכנה להציע לו חוזה לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת, אבל כרגע הסימנים מראים שזה הולך לכיוון של הישארות בבירת האופנה.
מירוטיץ' הוא נוצרי אדוק ומקפיד לבקר בישראל מספר רב של פעמים. הוא גם אחד השחקנים היותר שנואים על אוהדי מכבי תל אביב ובעל יחסים מיוחדים עם הקהל הצהוב. השמות הנוספים שעלו על הפרק עד כה הם צ'ימה מונקה מבאסקוניה וטורניקה שנגליה מווירטוס בולוניה, שיהפכו לשחקנים חופשיים הקיץ ועשויים לחפש קבוצה עם שאיפות קצת יותר גבוהות ביורוליג.

