"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הרצף של לברון ג'יימס נקטע אחרי 20 שנה: "לא רע בשביל בן 40"

לראשונה מאז עונתו הראשונה ב-NBA, הכוכב בן ה-40 סיים את העונה הסדירה עם ממוצע של פחות מ-25 נקודות למשחק • הפער מהבאים ברשימה מראה: זה שיא כמעט בלתי שביר

,עודכן
0השמעה
לברון ג'יימס עם ג'קסון הייז. צילום: AP

לוס אנג'לס לייקרס הבטיחה את המקום השלישי במערב, כך שאל משחק סיום העונה הסדירה הערב (ראשון) נגד פורטלנד טרייל בלייזרס היא צפויה להגיע בסגל חלקי. מי שבוודאות יקבל מנוחה הואלברון ג'יימס, ועם סיום העונה הסדירה מבחינתו, מסתיים לו גם רצף היסטורי.

לברון סיים את העונה הסדירה עם ממוצע של 24.4 נקודות למשחק. זו הפעם הראשונה מאז עונת הבכורה שלוב-NBA, אי שם ב-2003/4, שהממוצע שלו נמוך מ-25 נקודות. בכך מסתיים לו הרצף הארוך בהיסטוריה - של 20 עונות רצופות עם ממוצע של 25 נקודות ומעלה.

השיא של כוכב הלייקרס נראה כמעט בלתי שביר, ולראיה הפער שלו מהבאים אחריו ברשימת השחקנים עם הכי הרבה עונות בהם העמידו ממוצע של 25 נקודות ומעלה. במקום השני נמצא קווין דוראנט עם 16 עונות כאלה, אך לא ברצף, זאת משום שאת עונת 2019/20 פספס בגלל פציעה. הבאים ברשימה עם 12 עונות של 25 נקודות ומעלה נמצאים מייקל ג'ורדן, קובי בראיינט וקארל מלון.

הכוכב בן ה-40 הוא השחקן השני בתולדות ה-NBA, אחרי וינס קארטר, שמגיע ל-22 עונות בליגת הכדורסל הטובה בעולם. בהנחה שלא יפתיע ויפרוש הקיץ, גם את השיא הזה הוא ישבור בעונה הבאה. לברון צפוי להיבחר גם השנה לאחת מחמישיות העונה, כך שלמרות שהרצף ההיסטורי נקטע, אף אחד ברשתות לא חיפש לעקוץ אותו: "24.4 נקודות זה לא רע בשביל בן 40".

LeBron James’ 20-year streak of averaging 25 PPG has officially come to an end 💔pic.twitter.com/Ip45J4R2sw

— Legion Hoops (@LegionHoops)April 12, 2025
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר