"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לורנזו בראון בדרך החוצה: "פנאתינייקוס סימנה את אחד משחקני העונה"

ב"באסקטניוז" דווח שהיוונים עשויים לבצע שינויים בקו האחורי בקיץ • אקס מכבי תל אביב עלול לעזוב על אף שהוא מחזיק בחוזה לעונה הבאה: "הוא לא רגיל למעמד שקיבל השנה" • הירוקים מכוונים לטי. ג'יי שורטס

,עודכן
0השמעה
לורנזו בראון מול נדיר חיפי. צילום: EPA

פנאתינייקוסתחתום הערב (שישי) את העונה הסדירה ביורוליג במשחק ביתי מול הכוכב האדום בידיעה שלא משנה מה תהיה התוצאה באתונה או במגרשים האחרים– היא כבר לא תזוז מהמקום השלישי בטבלה. רגע לפני הפלייאוף הירוקים החתימו על הארכות חוזה את שניים מהשחקנים הבולטים בקבוצה – קנדריק נאן וג'די אוסמן – אך יש גם מי שמסומן כמועמד בולט לעזוב בקיץ.

מדוברבלורנזו בראון, שבקיץ שעבר הגיע בקול תרועה רמה ממכבי תל אביב. הרכז התקשה להשתלב בקבוצה של ארגין עתמאן ומספריו דעכו ל-7.1 נקודות למשחק ביורוליג בפחות מ-16 דקות לערב. באתר "באסקטניוז" דנו בשינויים הצפויים באלופת היורוליג המכהנת, כאשר הגארד הצהוב לשעבר היה במוקד.

"פאו עשויה לבצע שינויים בקו האחורי", קנדריק נאן קיבל הארכת חוזה לשלוש שנים ובראון, שהתדרדר למעמד בקבוצה אליו לא היה רגיל באירופה, עלול לעזוב". העיתונאי הליטאי דונאטאס אורבונס הוסיף: "פאו בוחנת את שוק הרכזים וממה ששמעתי האמונה הרווחת היא שהם ייפרדו מבראון, על אף שיש לו חוזה לעונה הבאה".

ליוואי רנדולף שר את התקווה / קרדיט: מכבי תל אביב

אורבונס הוסיף כי היוונים סימנו מחליף בפרופיל מאוד גבוה – טי. ג'יי שורטס מפריז באסקט – אחד ממצטייני העונה ביורוליג. עם זאת, ההחלטה עשויה להידחות עד שהקבוצה תראה מה קורה בפלייאוף. בדיווח הזכירו כיצד בשנה שעברה בראון, במדימכבי תל אביבנטולת ווייד בולדווין ברוב הסדרה, כמעט הדיח את אותה פאו.

בפברוארפורסם ב"ישראל היום"כי מכבי תל אביב עוקבת אחרי מצבו של בראון ותנסה לצרפו בקיץ הקרוב. היוונים עשויים אף לסייע כלכלית לקבוצה שתהיה מעוניינת לקלוט את הרכז בן ה-34.

Lorenzo Brown's future at the Panathinaikos BC is uncertain and he might part ways with the team at the end of the season per@BasketNews_com.

One of the names that could replace him is TJ Shorts.#paobc#paobcaktor#olympiacosbc#kkcz#Fenerbahçe#Panathinaikosbcpic.twitter.com/d83EY2ieh4

— Buzz Sport (@buzzsport_de)April 10, 2025
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר