בוושינגטון וויזארדס ימשיכו לתפוס את הראש על ההחלטה לשחרר אותו, בעוד בפורטלנד טרייל בלייזרס ימשיכו לתפוס את הראש איך לא הביאו אותו מוקדם יותר. דני אבדיה שבר היום לפנות בוקר (שבת) עוד שיא עונתי אישי, ורק סיום העונה יכול לעצור אותו.
נכון, פורטלנד הפסידה לשיקגו בולס 118:113 וירדה למאזן של 44:34 (מקום 12 במערב), אבל הפורוורד הישראלי בתנופה מדהימה. הפעם, ב-35 דקות, הוא צלף 37 נקודות, קטף 11 ריבאונדים ומסר 5 אסיסטים לחבריו, והכל מורידים את הכובע.
ייתכן ואבדיה היה שובר גם את שיא הקריירה שלו (43 נקודות), אבל שלוש דקות לסיום, אחרי פסק של הקבוצה, המאמן צ'ונסי בילאפס השאיר אותו על הספסל עד לסיום המשחק, לצד כוכב נוסף של פורטלנד, שיידון שארפ.
למעשה נראה שבטרייל בלייזרס השלימו רשמית עם הסיכוים האפסיים להעפיל לפליי אין, ובארבעת המשחקים הנותרים עד לסיום העונה תיתן לכוכביה לנוח, כך שייתכן שמשחק שבירת השיא העונתי היה גם האחרון של אבדיה לעונה זו.
את זה נגלה בלילה שבין ראשון לשני, במשחק הבא של פורטלנד, אז היא תפגוש את סן אנטוניו ספרס.

