"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מישיגן מחפשת מחליף לדני וולף: "אנחנו מצפים שהוא יהיה ב-NBA"
המאמן דאסטי מיי סיפר בארצות הברית: "יש לנו אנשי צוות שמחפשים שחקנים חדשים, אני חושב שברור לכולם שהוא ישחק בליגה הטובה בעולם"
דני וולף. צילום: AFP

מישיגן מחפשת מחליף לדני וולף: "אנחנו מצפים שהוא יהיה ב-NBA"

המאמן דאסטי מיי סיפר בארצות הברית: "יש לנו אנשי צוות שמחפשים שחקנים חדשים, אני חושב שברור לכולם שהוא ישחק בליגה הטובה בעולם"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מישיגן וולברינס שלדני וולףאמנם נמצאת בעיצומה של עונת ה-NCAA ומתכוננת למשחק הראשון במסגרת הסוויט 16 נגד אובורן, אבל נדמה שבקבוצה כבר מביטים אל עבר העונה הבאה - והישראלי/אמריקני לא ממש בתוכניות.

המאמן הראשי דאסטי מיי התראיין והתייחס לעתידו של וולף."יש לנו שני אנשי צוות שעובדים כמעט אך ורק על ההכנה למשחק נגד אובורן, ואז יש לנו עוד כמה שמחפשים שחקנים שיוכלו לחזק אותנו. ברור שיהיו כמה חורים שצריכים להתמלא, כשאתה מאבד שחקנים כמו ולד גולדין ודני וולף, שאנחנו מצפים שיהיה שחקןNBAבשנה הבאה".

"אני חושב שכולם מודעים לזה. אז אנחנו צריכים להיות על עירניים, לקיים שיחות, לקלוט מידע ולהיות מוכנים להסתער על שחקנים חדשים. אבל אני צופה שביום שלישי בבוקר אני אהיה על מטוס כדי ללכת לראות כמה חבר'ה ולעזור להכין את עצמנו לשנה הבאה".

דאסטי מיי עם דני וולף, צילום: AFP

המסע של וולף לטופ

בתוך קצת פחות משנתיים הפורוורד/סנטר היהודי של אוניברסיטת מישיגן הראהגרף התקדמות יוצא דופן, והפך לאחד השחקנים הכי מסקרנים במחזור הקרוב. בתחזיות הדראפט השונות הוא כבר חבר קבוע כבחירת סיבוב ראשון, ובשיאהגיע למקום ה־15 בתחזית של ESPN.

הפורוורד/סנטר האמריקני־ישראלי מוצב השנה בעמדה מספר 4, אבל מתפקד כרכז לכל דבר, והמשחק בין גבוהים שיצר המאמן, דאסטי מיי, הציב את מישיגן בין הקבוצות המובילות בכדורסל המכללות. עם ההצלחה הגדולה, העניין מה־NBAגבר, ומלא להיכנס כלל לתחזיות הראשוניות מוצא עצמו וולף דופק על דלתות הלוטרי.

דני וולף, צילום: AFP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...