"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"דני וולף מזכיר את ניקולה יוקיץ', יכול להתאים לוושינגטון"

ב'ספורטס אילוסטרייטד' תהו האם הוויזארדס צריכים להביא עוד סנטר בדראפט הקרוב והעלו את שמו של הישראלי-אמריקני: "הוא זז כמו גארד, הבאה שלו יכולה להתאים לצד אלכס סאר"

,עודכן
0השמעה
דני וולף. צילום: Getty Images via AFP

דני וולףנמצא באחת התקופות הטובות בקריירה שלו. הוא ממריא בתחזיות הדראפט השונות, מישיגן נמצאת בראשות טבלת הליגה האיזורית שלה ונמצאת במקום ה-12 בדירוג ה-AP החדש - הכי גבוה שלה העונה. וולף הוא כמובן אחד הגורמים לתקופה המרשימה, בה הוולברינס ניצחו 6 משחקים ברציפות.

בעקבות ההופעות שלו, הרבה אנשי מקצוע הגיעו למשחקים של מישיגן על מנת לצפות בו. ג'ונתן גבעוני מ-ESPN אף קרא לו"השחקן הכי ייחודי בליגת המכללות השנה". במוקים השונים קישרו אותו למגוון רחב של קבוצות, אבל יש קבוצה אחת שעד כה לא אוזכרה -וושינגטון וויזארדס.

הקבוצה עם המאזן הגרוע בליגה (45:9) מחזיקה בשתי בחירות סיבוב ראשון - אחת ככל הנראה במקומות הראשונים, בזכות המאזן, והשנייה היא של ממפיס גריזליס, שנמצאת כעת במאבקי הביתיות בפלייאוף והעבירה לה את הבחירה שלה (מוגנת לוטרי) בטרייד של מרכוס סמארט.

שחקני וושינגטון וויזארדס,צילום: Imagn Images

ב'ספורט אילוסטרייטד' התייחסו לבחירה, שצפויה להיות בסוף הסיבוב הראשון, ולאפשרות שדווקא המועדון יחליט לבחור סנטר: "אם הם יעשו עוד כמה טריידים עבור בחירות, יכול להיות שהם יקחו גבוה שיכול לשחק לצד אלכס סאר".

כותב הכתבה, ברנדון סקוט, ציין את דני וולף כאחד שיכול להתאים: "הגוף שלו מתאים כבר עכשיו ל-NBA. הוא מאוד זריז ומוכשר ביחס לסנטרים אחרים ונע על המגרש כמו גארד. סקאוטים אומרים שהוא דומה לפרנק קמינסקי, אבל לי הוא מזכיר יותר את ניקולה יוקיץ', שנבחר בסיבוב השני".

דני וולף,צילום: AFP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ולף מעמיד השנה ממוצעים של 12.9 נקודות, 10 ריבאונדים, 3.6 אסיסטים, 1.5 חסימות ו-0.8 חטיפות ב-25 משחקים, כאשר מישיגן נמצאת במאזן 5:20. בתחזית האחרונה של 'ספורטס אילוסטרייטד', הוא הוצב במקום ה-30 שהולך לפיניקס סאנס. אז איפה הוא ייבחר בסופו של דבר? התשובות בסוף חודש יוני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר