"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפלופ ממכבי תל אביב הדהים בבכורה בפנאתינייקוס: "משמעותי בניצחון"

ארגין עתמאן ציפה שווניין גבריאל ישחק דקות בודדות, אך הסנטר שהגיע השבוע מהצהובים קיבל 29 דקות, רשם שורה סטטיסטית נאה ועזר ליוונים להנחיל לבאיירן מינכן הפסד ביתי ראשון ביורוליג • ביוון התלהבו והעניקו ציון מושלם: "מתנה מסנטה קלאוס"

,עודכן
0השמעה
ווניין גבריאל. צילום: EPA

בחצי עונה במכבי תל אביב ווניין גבריאל היה רחוק מאוד מלהרשים. אמש (שישי) הוא ערך את הבכורה במדי פנאתינייקוס, וכבר אפשר לומר שמדובר היה במשחק הטוב ביותר שלו העונה ביורוליג. הסנטר שעבר השבוע מצהוב לירוק כדי לנסות ולהיכנס לנעליים של מתיאס לסור, עזר לפאו לנצח 69:80 במינכן ולהנחיל לבאיירן הפסד ביתי ראשון העונה. הדרום סודאני שיחק 29, הרבה יותר מהמצופה והמתוכנן, ותרם 6 נקודות, 8 ריבאונדים ו-5 חסימות.

"עתמאן לא ידע באמת מה הוא יקבל מגבריאל, אבל הוא עשה הבדל משמעותי אחרי הפציעה של לסור. היה לו תפקיד משמעותי בניצחון", נכתב באתר הרשמי של היורוליג. באתר היווני SDNA העניקו לו ציון 10 מושלם על "בכורה מדהימה", וב"גאזטה" המקומי כינו אותנו "מתנה מסנטה קלאוס".

מאמנו החדש של גבריאל, ארגין עתמאן, הודה שלא היו לו ציפיות רבות מהשחקן שנמצא עם השחקן ימים ספורים: "לפני המשחק אמרתי לעוזרים שלי שאולי הוא ישחק 4-5 דקות כי הוא לא מכיר את התרגילים, אבל זה הכדורגל, לפעמים לא צריך לשחק לפי התרגילים שעליהם התאמנת כל השבוע. שיחקנו פיק אנד רול פשוט בשביל קנדריק נאן וקוסטאס סלוקאס וגבריאל הצליח להישאר על המגרש. כשראיתי שהוא תורם כל כך הרבה בהגנה, החלטתי להמשיך איתו".

סלוקאס החמיא לגבריאל, אך עמד על כך שלא יהיה ניתן להחליף את הכוכב הצרפתי: "לסור חסר לנו, אבל גבריאל עשה עבודה נהדרת. אני לא יכול להגיד שהוא החליף אותו אבל הוא נתן רוח לחימה וזה היה חשוב".

ביוון אף דווח כי פאו קרובה להאריך את חוזהו של לסור כך שיפוג ב-2028. הסנטר הצרפתי כזכור שבר בשבוע שעבר את עצם השוקית והפציעה הזו אמורה להשבית אותו לארבעה חודשים.

Wenyen Gabriel makes a huge impact with 5⃣ blocks in his debut for Panathinaikos 😤pic.twitter.com/tPkHJda6b7

— BasketNews (@BasketNews_com)December 27, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר