"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מילווקי זכתה בגביע ה-NBA, לשחקניה יש חצי מיליון סיבות לחגוג

הבאקס גברו 81:97 על אוקלהומה סיטי ת'אנדר כדי להניף את התואר הראשון של העונה • הפרס הגדול? מענק הניצחון שייכנס לכיסו של כל שחקן

,עודכן
0השמעה
שחקנמי מילווקי והגביע. הרוויחו ביושר את הבונוס. צילום: רויטרס

מילווקי באקס התייצבה כאנדרדוג לגמר גביע ה-NBA, בו פגשה את אוקלהומה סיטי ת'אנדר שנראית העונה הרבה יותר טוב ממנה. עם זאת, כשהבאזר האחרון נשמע, התואר הראשון של העונה בליגת הכדורסל הטובה בעולם הלך לידיים של מילווקי עם ניצחון די מפתיע של 81:97.

שחקניו של המאמן דוק ריברס הניפו בשמחה גדולה את הגביע, וכולם הודו לכוכב הגדול של הקבוצה, יאניס אנטטוקומפו שהצטיין עם טריפל דאבל נהדר של 26 נקודות, 19 ריבאונדים ו-10 אסיסטים. התודה היא לא רק על התואר, אלא גם על הבונוס השמן שהניצחון הזה סידר לכל אחד משחקני הבאקס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בעוד הקבוצה תקבל מענק של 300 אלף דולר, כל אחד משחקניה של מילווקי יעשיר את חשבון הבנק שלו ב-514,971 דולר. בעולם שבו הכסף הגדול מדבר, זו סיבה מספיק טובה לרדוף גם אחרי תארים. אגב, גם שחקני המפסידה נהנו מסכום נאה של 205,988 דולר לכל אחד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר