"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הוורד האחרון: דריק רוז הודיע על פרישה מכדורסל
אחרי ששחרר טריילר לסרטון פרידה מהמשחק, ה-MVP הצעיר בהיסטוריה של ה-NBA החליט לתלות את הנעליים אחרי 15 עונות בליגה הטובה בעולם: "רוצה להראות מי אני מחוץ לכדורסל"
דריק רוז במינסוטה. ריגש את כולם. צילום: אי-אף-פי

הוורד האחרון: דריק רוז הודיע על פרישה מכדורסל

אחרי ששחרר טריילר לסרטון פרידה מהמשחק, ה-MVP הצעיר בהיסטוריה של ה-NBA החליט לתלות את הנעליים אחרי 15 עונות בליגה הטובה בעולם: "רוצה להראות מי אני מחוץ לכדורסל"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

למרות שמעמדו נמצא בירידה כבר כמה שנים, דריק רוז עדיין היה אחת הדמויות האהובות ב-NBA. האתלטיות שלו מתחילת העשור הקודם, אחריהן הגיעו שלל פציעות קשות, הותירו חור בליבם של מיליוני אוהדים שתהו איך הליגה הייתה יכולה להיראות איתו כשהוא בריא, והיו כאלה שגם חשבו שהוא יוכל להביא אליפות לשיקגו בולס ואפילו לנצח את לברון ג'יימס בסדרת פלייאוף.

היום בבוקר, הרכז ששוחרר לאחרונה מממפיס גריזליס שחרר טריילר לסרטון שבו שרמז על פרישה מכדורסל, וכעת הגיע הדיווח של כתב האתלטיק, שאמס צ'רנייה, שהודיע לעולם על פרישתו של הרכז האמריקני שיחגוג יום הולדת 36 בשבוע הבא.

בהודעת הפרישה שלו כתב: "הפרק הבא שלי הוא לרדוף אחרי חלומות ולשתף את הצמיחה שלי. אני מאמין שהצלחה אמיתי מגיעה מיצירת הזהות שלך, ואני רוצה להראות לעולם מי אני מחוץ לכדורסל. בין אם זה לחיוב או לשלילה, לכולם יש סיפר של 'מה אם' בחייהם. אפילו אם הייתי יכול, לא הייתי משנה דבר, כי זה מה שעזר לי למצוא הנאה אמיתית"

הוא שיחק 723 משחקים ועבר בשיקגו בולס, קליבלנד קאבלירס, ניו יורק ניקס, מינסוטה טימברוולבס (כולל משחק בו קלע 50 נקודות וריגש את חובבי הכדורסל ברחבי הגלובוס), דטרויט פיסטונס והגריזליס, בהם העמיד ממוצעים של 17.4 נקודות למשחק עם 5.2 אסיסטים.

דריק רוז, צילום: USA TODAY SPORT

הוא נבחר במקום הראשון בדראפט 2008 ומיד הפך לאחד השמות החמים בליגה בזכות האתלטיות המרשימה שלו והיכולת לייצר סל מול כל שומר. השיא הגיע בעונת 2010/11, אז נבחר ל-MVP הצעיר ביותר של ה-NBA בעונתו השלישית בלבד.

עונה לאחר מכן, במהלך סדרת פלייאוף מול פילדלפיה 76', ביקש להישאר על המגרש למרות שמאמנו רצה להחליפו ונפצע בצורה קשה, אחריה אובחן עם קרע ברצועה הצולבת והושבת לאורך כל עונת 2012/13. מאז הוא לא חזר להיות אותו שחקן, אבל לעיתים הזכיר לנו מה היה יכול לקרות אם היה בריא, כמו אותו משחק 50 נקודות המפורסם במדי הטימברוולבס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בסך הכל הוא הרוויח $167,597,502 דולר בקריירה, שנמשכה 15 שנים. הוא שיחק בשתי אליפויות העולם בכדורסל עם נבחרת ארצות הברית וזכה פעמיים בזהב, כשבין התארים האישיים שלו אפשר למצוא גם את תואר רוקי העונה ב-2009, שלוש בחירות לאולסטאר ועוד כניסה לחמישיית העונה הראשונה ב-2011.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...