הקיץ האחרון ביורוליג לא התאפיין בהרבה העברות מפוצצות. הרבה שחקנים, גם בכירים, עברו בין קבוצות היורוליג וההחתמה של השם הגדול ביותר היא, ככל הנראה, של הפועל תל אביב שהנחיתה אצלה את פטריק בברלי.
אם בקיץ הקודם פנאתינייקוס נכנסה למסע חימוש, הקיץ הגיע התור של יריבה העירונית אולימפיאקוס. אחרי שהחתימה מוקדם יותר את קינן אוואנס מז'לגיריס, היום (חמישי) היא הודיעה על חזרתו של ה-MVP של היורוליג מ-2023, סשה וזנקוב, שהוביל אותה לגמר המפעל באותה השנה.
הפורוורד הבולגרי חווה שנה לא טובה מבחינתו ב-NBA במדי סקרמנטו קינגס ולאורך כל הקיץ דווח כי הוא מבקש להשתחרר מחוזהו על מנת לחזור לאירופה. בסופו של דבר, הוא עבר בטרייד לטורונטו ראפטורס שנעתנה לבקשתו והוא שב ליוון בחוזה לחמש שנים תמורת 18.5 מיליון יורו - הגבוה ביותר ביורוליג. וזנקוב קלע 17.6 נקודות ב-37% לשלוש בעונת 2022/23 במפעל.
Kalimera! ☀️☕️❤️
«Για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα ζήσουμε! Γύρισα στην οικογένειά μου» ~ Sasha Vezenkov
Καλώς όρισες Σάσα! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/dToZv5yvwb
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) July 25, 2024
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו


